Годинник GUESS на силіконовому ремінці: яскравий аксесуар твого літа

Соковиті кольори та морський стиль

Соковиті кольори та морський стиль

Завдяки сучасним технологіям сьогодні практично всі дизайнери використовують силіконові ремінці для створення не тільки спортивних, а й класичних моделей. Незважаючи на те, що цей вид матеріалу з'явився нещодавно, він впевнено стає фаворитом, відсуваючи шкіряні та металеві браслети на задній план. До того ж, годинник на силіконовому ремінці вибирає не лише молоде покоління, а й люди дорослі зі своїм смаком, що сформувався. Чому цей матеріал став таким популярним?

Наручний годинник на силіконовому ремінці: у чому фішка?

Силікон – матеріал універсальний та дуже багатофункціональний. З нього можна зробити багато. Саме тому наручний годинник із силіконовим ремінцем не виглядає однаково. Вибір їх дуже різноманітний, як у кольоровій гамі, так і за формою та фактурою. До того ж у силікону ще радий корисних переваг:

• Якщо Ви віддаєте перевагу активному виду відпочинку, любите займатися спортом, тоді годинник на силіконовому браслеті – Ваш варіант. Справа в тому, що даний матеріал чудово відштовхує вологу, а отже, ремінець надійно захищений (на відміну від шкіряних та металевих браслетів). До того ж, завдяки цій властивості силіконові ремінці дуже легко доглядати – різні забруднення легко видаляються теплою водою з милом або вологою серветкою.

• Силіконові ремінці є гіпоалергенними. А це означає - ніяких подразнень на шкірі та неприємного сверблячки.

• Силікон приємний на дотик. На руці годинник із таким ремінцем практично не відчувається. До того ж, він не викликає пітливості, а значить, ідеально підходить для теплої пори року.

• Еластичність силіконового ремінця є ще однією приємною перевагою. Такі браслети не розтягуються, не змінюють форми. Навіть якщо випадково Ви зачепилися годинником за щось, ремінець не порветься.

• Яскравий наручний годинник найчастіше представлений саме з силіконовими ремінцями. Адже цей матеріал доступний у будь-якому кольорі.

Кольоровий тренд від Guess Watches
Влітку кольоровий годинник завжди актуальний, а цього сезону – особливо. Компанія GUESS одна з лідерів серед фешн-вартових брендів і такий тренд не залишився для них непоміченим. Наслідуючи модну тенденцію, GUESS випустила кілька стильних моделей на додаток колекції Sport Steel.

 
 

Першими хотілося б представити моделі GUESS W0564L3 та GUESS W0564L2 з силіконовими ремінцями найніжнішого бірюзового та коралового відтінку. Особливий шик їм надають велике каміння Сваровські, яке прикрашає акуратний і елегантний круглий циферблат. Цікава деталь - секундні стрілки виконані в тон ремінця.

Ще одна модель GUESS W0564L1 присвячена морській темі - синій безель і білий ремінець якнайкраще підходять для круїзу або відпочинку на блакитному березі. До такого ж настрою зобов'язують і повністю синій годинник GUESS W0571L1.
Моделі годинників цієї колекції бренду GUESS поєднує лаконічна конструкція. Вони чудово поєднуються не тільки з яскравим одягом, але і вбраннями спокійних відтінків, дозволяючи створити образ, що запам'ятовується.

{{tovar=3869,3868,3619}}

А тим представницям прекрасної статі, які вирішили створити незабутній і сильний літній образ, підійдуть наручний годинник у чоловічому стилі. Сучасні амазонки безперечно оцінять модель W0325L10 від GUESS. М'який і податливий силіконовий ремінець цього жіночого наручного годинника врівноважують металеві вставки з міцної нержавіючої сталі.

Корпус годинника збільшений, але незважаючи на це вони виглядають дуже жіночно і елегантно на жіночій руці. Є три додаткові циферблати з індикацією дати, дня тижня та 12/24 формату часу.

Бажаєте іншого кольору? Зверніть увагу на годинник W0325L2 та W0325L8. І не забувайте, що великий наручний годинник – це ще один модний тренд актуальний цього сезону. Так що дані моделі стильні та модні у квадраті.

 
{{tovar=3872,1676,3353}}
 
 
 
 
Не забули GUESS і про чоловіків. Для них у складі колекції Guess Mens Sport був випущений годинник W0366G2 на силіконовому ремінці синього кольору зі сталевими вставками. Білий корпус з нержавіючої сталі та синій циферблат доповнюють три індикатори – чудова модель для стильного та успішного чоловіка. Також цей годинник є зі вставками в кольорі рожеве золото. Несподіваний, але дуже гарний дизайнерський хід. Придивіться в моделі W0366G4.
 
{{tovar=2245,3617,1106}}