Особливості та переваги годинника Guess

Наручний годинник Guess заслужив популярність завдяки оригінальному підходу в дизайні та високій якості виконання. Американська зухвалість у поєднанні з французьким шиком допомогли створити цікаві аксесуари, які доповнюють будь-який образ та надають статусності своєму власнику.

 

Переваги годинника Гесс

 

У виробництві хронометрів використовують якісні швейцарські та японські механізми. Деякі моделі прикрашені дорогоцінним камінням Swarovski. До речі, бренд має дозвіл на використання цього товарного знаку у рекламних кампаніях, а це право набули небагато брендів.

 

Цільова аудиторія — сміливі, яскраві та вільні молоді люди, які цінують якість та естетику. Годинник фірми якнайкраще підкреслює бажання виділитися. Аксесуари гармонійно поєднують у собі традиції та модні тенденції, строгість і химерність, шик та витонченість.

 

Нові колекції бренду йдуть у ногу з часом, пропонуючи актуальні дизайни. Так є колекція спортивних моделей, які доречні в цьому стилі. Фірма Guess є трендсеттером у світі фешн-годин, проте досі випускаються лінійки, які встигли стати класикою.

 

Понад 30 років на ринку, любов споживачів та успішні рекламні кампанії зробили хронометри символом якості та доречного шику.

 

Де придбати годинник Guess оригінал

 

Оригінальний годинник Guess ви можете придбати у нашому інтернет-магазині Timebar. Ми є офіційними постачальниками брендових аксесуарів в Україні. В наявності чоловічий та жіночий наручний годинник від виробника Гесс.

 

Представляємо оригінальні хронометри, багато моделей ексклюзивно. В асортименті годинник різних колекцій у бюджетному та дорогому сегменті. Гарантуємо високу якість та акуратну доставку аксесуарів. З радістю проконсультуємо вас з питань характеристик годинника, доставки та оплати.