Створи свій неповторний стиль з сумкою U.S. Polo Assn

Створи свій неповторний стиль із сумкою U.S. Polo Assn. Офіційний сайт постачальника TimeBar

Сумки Поло входять до кежуалу-гардеробу сучасних модниць. Однією з відмінних рис цих аксесуарів є їхня універсальність. Будь то міська сумка-шоппер, поясна або рюкзак – кожну можна застосувати до будь-якого повсякденного та урочистого стилю. Сумки U.S. Polo Assn можуть легко доповнити безліч стилів:

  • смарт стиль, який має діловий відтінок;
  • шик - розкішний і привертає увагу;
  • спорт – повсякденний стиль, створений для комфорту та зручності.
Види сумок із колекції U.S. Polo Assn.
Колекція бренду Поло представляє найрізноманітніші варіанти жіночих сумок, залежно від переваг покупців. Враховуючи дизайн та зовнішній вигляд, можна виділити такі типи та моделей:
  • Плечова. Форма аксесуарів може бути найрізноманітнішою – від круглої до прямокутної. Міцний ремінець або ланцюжок тримаються на плечі. Місткість таких аксесуарів вражає: у них передбачено безліч кишень та відділень. Крім зручності використання, сумкам характерний стильний дизайн оформлення.
  • Шопер. Сьогодні можна часто зустріти молодих людей, котрі доповнюють свій образ модними міськими шопперами. Такі сумки дуже місткі, адже багато хто спочатку їх використовував для походів по магазинах, звідки і походить назва аксесуарів..
  • Поясна. Сумки для повсякденних виходів. Невелика, містка, спортивного або casual-стилю.
  • Класична сумка Поло оригінал. Традиційно такі аксесуари виготовляються із якісної екошкіри. Вони підходять для вечірніх прогулянок і для ділових зустрічей, адже класика завжди модна.
Вибір сумки для повсякденного стилю: стильні поясні моделі
Чорна поясна сумка Поло із PVC-екошкіри може стати ідеальним кежуал-варіантом для створення стильного образу. Модель відрізняється своєю легкістю та компактністю. При тому, що вона не займає багато місця, можна покласти до неї безліч особистих речей.
Сумка поєднується з літнім та зимовим одягом і залишається універсальним для будь-якого сезону. Носять аксесуар на поясі або перетягують через груди. Комфортна та стильна модель створена як для чоловіків, так і для жінок.
Універсальний аксесуар
Сумка із колекції U.S. Polo Assn., створена з натурального матеріалу, з якісною фурнітурою та міцними ручками, стане чудовим рішенням для доповнення стильного образу. Аксесуар оформлений зі смаком, елегантні візерунки надають шарму всьому образу. Виконані сумки з тисненням у класичному універсальному стилі. Акуратно вшиті кишені на блискавці дозволяють зберігати в сумці цінні речі та не боятися за їхню безпеку. За сумкою легко доглядати вона не забруднюється і завжди виглядає презентабельно. Будь-який грамотно підібраний образ разом із цим аксесуаром підкреслить вашу елегантність.
Стрит-стиль у сучасному мегаполісі
Сумки-шопери чудово підійдуть для великого міста. Ситуації, коли потрібно взяти із собою багато речей, спонукають купити сумку Поло із місткими відсіками. Універсальний аксесуар не тільки збереже всі дрібнички, а й доповнить образ незвичайною формою. Фурнітура відрізняється високою якістю: блискавки, кнопки та заклепки міцно закріплені на матеріалі. Підкладка сумки з поліестеру стійка до тривалої експлуатації. Сьогодні у модниць у пріоритеті комфорт, а шоппер якнайкраще підходить під це визначення. Зручна сумка доповнить повсякденний міський образ та стане улюбленицею у вашому гардеробі.

Де придбати сумки для стильного образу
Інтернет-магазин Timebar.ua – офіційний торговий майданчик, де можна купити за лояльною ціною сумки американського бренду. В офлайн-магазинах, розташованих у Києві, Дніпрі, Миколаєві та інших містах, є можливість приміряти аксесуари, щоб переконатися в їхній винятковій естетиці та комфортності.