33 element – європейський бренд з ідеєю

Елегантний наручний годинник у стилі мінімалізм

Елегантний наручний годинник у стилі мінімалізм

Якщо ви віддаєте перевагу неординарним ідеям, тоді наручний годинник 33 element – ваш варіант у виборі аксесуарів. Справа в тому, що саме творцями даного бренду були взяті за основу всілякі факти, пов'язані з числом 33, що іноді викликають подив. Наприклад, 33 чудові вчинки Ісуса Христа, 33 чорні діри у Всесвіті, 33 людські хребці, кожні 33 роки Сонце піднімається з однієї і тієї ж точки горизонту. Інтригує? Давайте дізнаємося більше про цей ідейний бренд.

Годинник з Литви
Бренд 33 element є досить молодим. Ця литовська часова марка була заснована у 2010 році. Незважаючи на те, що творці намагаються сховати деталі появи свого бренду, поціновувачі спортивного та класичного стилю вже помітили часи 33 element і встигли оцінити його. Завдяки поєднанню традиційного лаконічного дизайну та останніх модних тенденцій і був здобутий оригінальний аксесуар, який чудово доповнює різні образи.
Свою назву бренд 33 element виправдовує повністю. Справа в тому, що в колекції налічується рівно тридцять три моделі аксесуарів для чоловіків та жінок. Крім того, що цифра 33 зустрічається досить часто у різних міфах, ця цифра ще й є символом щастя, божественного благословення та удачі. Важко не погодитися, цей вибір назви є досить вдалим посилом для повсякденного аксесуара: якщо брати все це всерйоз, то 33 element watch можуть перетворитися на своєрідний талісман. До речі, термін гарантії цього годинника також має цифру 33 – 33 місяці.

Ідея та концепція

На створення годинника 33 element литовських дизайнерів надихнула Курська коса унікальної краси – Світова спадщина ЮНЕСКО. Піщане тіло коси розділяє Балтійське море від Куршської затоки і вкрите тонким шаром рослинності, що утворилася багато десятиліть. Свою назву коса отримали завдяки давнім племенам Куршів. Куршська коса є територією виняткового естетичного значення, і більше таких аналогів у світі не існує.

Годинник 33 element є прикладом універсального поєднання мінімалізму у виконанні, міцних матеріалів і надійного механізму. Майстри бренду чітко слідують класичним традиціям і надають можливість своїм клієнтам дві форми корпусів аксесуарів – прямокутну та круглу – створюючи насправді актуальні моделі, що ніколи не виходять з моди. Годинник 33 Елемент є унікальним аксесуаром, в якому все зроблено на совість.

• міцний корпус круглої або прямокутної форми – виготовляється з титану, кераміки та нержавіючої сталі.
• сапфірове скло – надійний захист для витонченого циферблату. Також є моделі, у яких скло має сапфірове напилення.
• швейцарський механізм РОНДА – зносостійкість та особлива точність
• міцний браслет із кераміки або ремінець зі шкіри, каучуку, кераміки (вибір матеріалу залежить від моделі годинника).
• найчастіше годинник 33 ЕЛЕМЕНТУ виконаний у класичному стилі, але з легкою ноткою сучасної динамічності та лаконічності.
деякі моделі мають покриття жовтого або рожевого кольору, а жіночі моделі досить часто прикрашені натуральними кристалами.
• годинник завжди пропонується в красивій фірмовій коробці, також виконаній в сдеражанном мінімалістичному дизайні відповідно до самого аксесуару.

 
 
Годинник 33 element представлений колекцією з одинадцяти жіночих та двадцяти двох чоловічих моделей. Своїм зовнішнім виглядом і якістю годинник відповідає всім необхідним стандартам, і до того ж, приємно радують покупця. Колекція представлена годинником із простими механізмами, а також хронографами. До того ж, цей годинник має одну найголовнішу особливість – доступна ціна, і незважаючи на те, що бренд налічує всього 33 моделі, кожен може знайти тут годинник на будь-який смак.
 
 

В цілому всю важливу і необхідну інформацію про годинник можна знайти на задній кришці самої моделі. Гравірування з характеристиками - це ще одна деталь, яка переконає вас у справжності та якості даних годинника. Робіть вибір сміливо і носите наручний годинник 33 element із задоволенням.


Що кажуть: відгуки про годинник 33


Незважаючи на те, що бренд був створений нещодавно, про годинник 33 element відгуки зустрічаються лише позитивні. Цю марку гідно оцінили поціновувачі спортивного та класичного стилю. Простота дизайну, доступна ціна, висока якість – ось три кити, на які спирається бренд 33 елементи. Ось що кажуть звичайні покупці:

Оксана: «Придбала годинник марки 33 елементи. Дуже задоволена. Чіткий хід, ідеальний дизайн, вони скромні і приковують погляд одночасно. Прекрасно підходять як для офісу, так і для посиденьок з друзями.

Андрій: «Елегантні та стильні, моя дружина просто в захваті від годинника 33 елементи (модель 331419). Корпус прикрашають кристали, але все в міру. На руці виглядають просто ідеально.

Павло: «Купив годинник 33 елемент у стилі унісекс. Про них не скажеш, що вони прості. Кварцовий механізм, сапфірове скло, подвійний браслет (кераміка і нержавіюча сталь), мають водозахист 30 метрів.»

Топ 3 моделі 33 element від TIMEBAR

{{tovar=3660,2204,1215}}