Абетка шопінгу: де купити годинник?

Годинник на сьогоднішній день є невід'ємною частиною гардеробу сучасної людини, незважаючи на наявність кожного мобільного телефону. Купівля такого аксесуару – справа серйозна. Як вибрати? І головне, де купити годинник, щоб вкладення грошей було вдалим та не стало розчаруванням? 

Часовий бутік або спеціалізований магазин

У спеціалізованому магазині часто представлений широкий спектр моделей для клієнтів із різним бюджетом. Звичайно, існують і бутики сегмента люкс із дорогими світовими марками. Є й монобутики, що презентують один бренд. Тут при виборі варто розраховувати саме на свій гаманець. Зрозуміло, що продукція в таких магазинах є якісною. Вона має всі необхідні ліцензії та сертифікати. Часто в них виставляються на продаж особливі екземпляри: годинник ручного складання, моделі лімітованого випуску і навіть антикваріат.

Якщо вирішили купити жіночий або чоловічий годинник, знайте, що у спеціалізованих місцях продажу Вас проконсультують з будь-якого питання. Не соромтеся питати у продавця – у таких магазинах та бутіках працюють справжні професіонали своєї справи. Залишилися сумніви? Тут завжди є можливість покрасуватися біля дзеркала і приміряти годинник, що сподобався. Після здійснення покупки Ви отримаєте чек, гарантійний талон та повне сервісне обслуговування. Але є ймовірність, що ціна буде дещо вищою, ніж в інтернет торгівлі.

 

Аукціони та дошки оголошень

Сьогодні дуже багато товарів можна придбати через дошки оголошень, і годинник у цьому випадку не є винятком. Тут, безумовно, ніхто жодних гарантій не дає, та й сам покупець повинен усвідомлювати це. Якщо все ж таки зважилися на покупку, перевірте особу продавця і задайте всі питання. Обмовте можливість та умови повернення.

На аукціонах можна знайти годинник з нереальною та привабливою ціною. Тут все залежить від учасників та ставок. Якщо у Вас є терпіння та час можете спробувати щастя. Але в цьому випадку також варто зазначити гарантійні зобов'язання. Як кажуть, безкоштовний сир – лише в мишоловці.

 

 

 

Покупки в інтернет-магазині наручних годинників

Погодьтеся, сьогодні важко когось здивувати інтернет-магазином. Це словосполучення дуже міцно увійшло в наше життя, і сучасні любителі шопінгу тепер уже не страждають питанням «купити годинник в інтернет-магазині чи все-таки ні»? Страх перед інтернет-покупками вже зник. Тепер покупці думають про те, «де замовити годинник із швидкою доставкою», або «в якому магазині більше знижки?».

Такий вид магазинів має низку переваг для клієнтів. Справа в тому, що зайти на сайт можна в будь-який час, а зробити це можна в будь-якому місці. Чого не скажеш про звичайні магазини з їхніми графіками роботи та перервами на обід. Ще однією перевагою покупок через інтернет є відсутність черг. Додайте до цього ще вигідне сортування товару, зручний пошук необхідного аксесуара, можливість отримання повної інформації про товар, широкий асортимент. Адже не кожен магазин може розмістити на своїх полицях величезну кількість продукції.

Також дуже важливо, що вибравши сайт, що сподобався, про нього дуже легко і швидко можна знайти відгуки, які допоможуть при складанні загальної репутації. У більшості випадків вартість бажаної покупки буде набагато дешевшою, ніж у реальних магазинах, навіть з урахуванням доставки. Ще одним вагомим плюсом є той факт, що до інтернету вже перебралися магазини – офіційні постачальники світових брендів. Ви купуєте реальний товар заявленого виробника за найкращими цінами.

Також вам не доведеться витрачати свій час на багатогодинне та стомлююче ходіння магазинами у пошуках того чи іншого товару – в інтернеті ви можете придбати годинник буквально в один клік «мишкою». Звичайно, трапляється так, що чекати на обраний аксесуар доведеться кілька днів (все залежить від того, є в даний момент ваш товар на складі чи ні). Але такий маленький мінус легко компенсується вдалою покупкою. Тим більше зараз інтернет-магазини намагаються мати всі представлені моделі в наявності. І багато хто може доставити замовлення того ж дня чи наступного.

 

Всі переваги комфортного та вигідного шопінгу Ви можете отримати у нашому інтернет-магазині. Дивіться, порівнюйте та вибирайте. Залишилися питання, не соромтеся телефонувати нашим консультантам: (044) 209 20 89; (067) 344 14 44

А якщо Ви все ж таки зважилися вийти на прогулянку за покупками, можете зайти в наші спеціалізовані бутіки. Запевняємо Вас – ціни та обслуговування вас приємно здивують. Вартість моделей виставлених на сайті та представлених у магазинах однакова.

Адреси магазинів TIMEBAR можна переглянути тут

 

Де купувати годинник – у спеціалізованому магазині чи на аукціоні – вирішувати вам. Кожен із представлених варіантів має свої плюси та мінуси. Тут важливою є мета: купити дешевше, знайти офіційного постачальника, зробити покупку вкладенням грошей. Подумайте, що важливо для вас.

І не забувайте, що годинник є тим аксесуаром, який підкреслює стиль та характер. А це означає, що вони передусім мають бути надійними та точними.

 

 

Поделиться статьей: