Blue print: свіжа тенденція від GUESS

Наручний годинник GUESS - стильний і красивий аксесуар, у створенні якого використовуються сміливі дизайнерські та технологічні рішення. Годинник цієї компанії відрізняється незвичайним і неповторним оформленням, що дозволяє їх виділити із загальної маси. Дуже часто саме GUESS задає тон у нових тенденціях і віяннях годинної моди. Таким трендом стали нові моделі із колекції Blue print. Що ж це таке та з чим його носити? 

Бренд Guess – знак якості та особливого стилю

Fashion факт:

К

компанію GUESS заснували брати Марсіано на початку дев'яностих років. Спочатку фірма випускала різні колекції джинсового одягу, але через кілька років було налагоджено виробництво аксесуарів, включаючи і наручний годинник, який став дуже популярним. Вони щорічно беруть участь та отримують нагороди на міжнародних годинних виставках.

Для виробництва годинників GUESS використовуються годинникові механізми відомих корпорацій Японії. Для виготовлення задніх кришок та корпусів береться нержавіюча сталь. Матеріали мають гіпоалергенні властивості, скло - мінеральне з покриттям антивідблиску. Всі годинники GUESS є водонепроникними, тільки відрізняються різними індексами.

Як кріплення використовуються браслети зі знімними секціями, що дозволяє регулювати довжину і досягти ідеального контакту із зап'ястям. Також популярні змінні ремінці із натуральної шкіри. За збереження механізму від пилу і вологи відповідає гумове кільце-прокладка на кришці годинника, завдяки якому годинник не тільки надійно захищений, але й довше прослужить своєму власнику.

Синій годинник – нова класика для модників та модниць

Варто звернути увагу, що GUESS завжди пропонують своїм клієнтам актуальні та модні аксесуари, адже компанія стежить за останніми віяннями моди. Команду розробників новинок складають талановиті дизайнери, саме тому кожна колекція годинників виконана в різних стилях, що дає можливість навіть найвибагливішим модникам знайти свій ідеальний аксесуар.

У новому сезоні актуальним став синій годинник. Дизайнери компанії йдуть у ногу з часом, і вже зовсім недавно було створено колекцію у стилі кежуал GUESS Blue print. Погодьтеся, що такий годинник виглядає дуже свіжо і незвичайно.

Колекція годинника Blue print представлена досить широко. Тут є жіночі та чоловічі моделі. Характерною рисою цієї лінійки є наявність синього кольору на елементах наручного годинника. Синій ремінець, циферблат, корпус або оздоблення. Також є багато моделей Total Blue, тобто повністю синіх.

Не варто думати, що такий годинник не практичний. Сьогодні дизайнери кажуть, що синій це новий чорний. Отже, його легко поєднувати. GUESS пропонує як класичні, так і спортивні моделі, великі наручні годинники та елегантні маленькі. Знайти цікаву модель можна під будь-який смак. А головне – одягнути такий аксесуар можна і під діловий костюм, і під улюблені повсякденні джинси.

{{tovar=2037,2036,1978}}

Топ 3 моделі Blue print від GUESS watches

Жіноча модель W0235L6. Аксесуар із сталевим циферблатом, на якому гармонійно виділені синім кольором індекси. Стиль та динамічність підкреслює гравіювання на циферблаті та безеле. За точність ходу відповідає японський механізм, що відображає 24-годинний формат часу, дату і день тижня. Корпус круглої форми та браслет виконаний з нержавіючої сталі та мають часткове іонне напилення модного синього кольору. Дана модель має водозахист в 5 АТМ. А отже, якщо ви забули зняти їх у душі, переживати не варто. Таке навантаження вони витримають. А ось глибоководним зануренням та плаванням на швидкість краще не ризикувати.

Повністю синій чоловічий годинник W0218G4. Поєднують у собі матове та поліроване оздоблення. Це ідеальний годинник на всі випадки життя. Корпус і ремінець виконаний з нержавіючої сталі, а сам годинник має багатофункціональний японський кварцовий механізм. Стійке до подряпин мінеральне скло, стрілочні покажчики дня тижня та дати на аналоговому циферблаті, водонепроникність 10 АТМ. У них можна плавати і навіть пірнати. Щоправда, без аквалангу. Ідеальний годинник для ідеального чоловіка.

Наручний годинник GUESS W0288L1. Ще одна яскрава модель тренду Blue print. Відрізняються від інших стильним покриттям під «денім» – ідеальний аксесуар для сучасних представниць прекрасної статі. Браслет, як і корпус, виконаний з нержавіючої сталі, а мінеральне скло досить стійке до різних подряпин. Синій циферблат прикрашає секундомір та індикатор дати. Мають вологозахист в 3 АТМ. Плавати в них, звичайно, не вийде, але бризок і крапель дощу вони не бояться.

{{tovar=1955,1954,1173}}

Кращий синій годинник від Timebar

{{tovar=1106,2031,2245}}

Годинник бренду GUESS watches – це чудовий аксесуар, модний елемент гардеробу, одягнувши який Ви не залишитеся непоміченим у будь-якій ситуації, будь то вечірка чи ділова зустріч.