Великий наручний годинник: як носити правильно

 

Досить часто любителі годинникових аксесуарів вибирають саме великий наручний годинник. Адже на сьогоднішній день годинник є не лише популярним атрибутом сучасної людини. Їх можна використовувати також як прикрасу. А великий годинник - аксесуар помітний і солідний. Тільки ось чи всім він підійде і як носити його правильно?

Великий циферблат - тенденція для сильних та впевнених у собі

У світі моди сьогодні актуальний годинник з великим циферблатом. Сучасні виробники пропонують різні інтерпретації та варіанти цієї тенденції: квадрат, овал, абстрактні форми... Але рекордсменом із продажу є, звичайно, круглий циферблат великих розмірів. Сьогодні такі моделі можна зустріти не лише у спортивній, а й у класичній колекції. Наручний годинник великих розмірів настільки міцно увійшли в повсякденне життя, що багато модників, та й прості любителі годинника вже не уявляють своє зап'ястя без такого масивного аксесуара.

Виготовлення великих хронометрів є досить складним процесом, адже для них необхідний збільшений механізм або спеціальний корпус для фіксації калібру традиційного діаметру. Але годинникові компанії знайшли вихід. Вони випускають годинник зі стандартним корпусом, а для візуального збільшення циферблату використовують опукле скло та масивний безель.

Якщо ви є людиною, яка йде в ногу з часом, тоді великий годинник – для вас. Таку модель вибирають чоловіки, впевнені в собі, твердо стоять на ногах, адже великий циферблат говорить про те, що їх власник здатний взяти на себе всю відповідальність за свої вчинки. Жіночі наручні годинники з великим діаметром обирають романтичні представниці прекрасної статі, які чудово розуміються на моді. До того ж, такий аксесуар робить жінку ще ніжнішою та жіночнішою, вигідно підкреслюючи її природну крихкість.

Великий чоловічий годинник та його особливості

Як чоловікові вибрати і носити великий годинник? Наручний годинник є незамінним аксесуаром, який підкреслить стиль їхнього власника. Але щоб не зіпсувати загальне враження від створеного образу, необхідно знати, як правильно вибрати їх і як правильно носити годинник. Особливо, якщо ви віддаєте перевагу великим моделям.

Замислюючись про покупку, уважно подивіться своє зап'ястя. Якщо ви є володарем великої руки, тоді вашим ідеальним варіантом стане масивний годинник на широкому ремінці. Повірте, на невисокому чоловікові з тонкими руками такий великий годинник виглядатиме недоречно.

Пам'ятайте, що великий чоловічий годинник найчастіше випускається в спортивному стилі, хоча зустрічаються і класичні моделі. Адже на великокаліберному циферблаті розміщується набагато більше функцій. До того ж, під час активного руху набагато зручніше одним поглядом на такий годинник визначити час.

Але вибираючи великий годинник, врахуйте, що навіть якщо ваша модель виконана в класичному стилі, але має великі розміри, вона може не підійти до суворого дрес-коду, особливо в бізнесі. У цій ситуації корпус годинника обов'язково повинен знаходитися під манжетою сорочки і в жодному разі звідти не виглядати, а ось годинник з великим циферблатом не завжди може це забезпечити. Саме тому така модель буде більш доречною у вільній від офісної роботи обстановці.

Топ 3 від TIMEBAR: великий годинник для чоловіків

{{tovar=1096,1990,2078}}

Наручний годинник з великим діаметром в жіночому гардеробі.

Жіночий великий годинник – це дуже сексуально. Дбайлива студентка, світська тусовщиця, домогосподарка, бізнес-леді – жіночий наручний годинник з великим циферблатом є неодмінним аксесуаром для створення необхідного образу. Справа в тому, що такі моделі годинника допомагають не тільки підкреслити мужність зап'ястя, але і чудово відтіняють всю витонченість жіночого. Адже гру на контрастах можна зустріти не лише у годинниковій моді. Наприклад, досить згадати велику Коко Шанель, яка розпочала свою дорогу у світ моди з примірки чоловічого одягу.

Великий жіночий годинник – це ще й спортивно, адже на великому циферблаті можна розмістити і хронометр, і секундомір, та інші функції. Адже для занять екстремальними видами спорту не підійдуть маленькі годинники, оскільки сучасні годинникові аксесуари великим розміром є своєрідним наручним комп'ютером.

Але все ж таки варто звернути увагу, що в будь-якому випадку годинник необхідно підбирати під розмір руки. Великий годинник ідеально підійде для широкого зап'ястя, а ось власницям мініатюрних ручок краще вибирати тонкий і маленький годинник.

Топ 3 від TIMEBAR: великий годинник для жінок

{{tovar=3616,2049,1917}}

Безумовно, годинник із великим циферблатом – це завжди стильно, красиво та надійно. Такі аксесуари завжди в моді, адже якісний товар має попит у всі часи. Погодьтеся, приємно бути власником великих годинників, які дозволяють відчувати життєвий ритм і краще бачити час.