Годинник Skagen: дизайн, стиль, якість

Наручний годинник у стилі мінімалізм

Наручний годинник у стилі мінімалізм

Годинник Скаген (Skagen) є ідеальним поєднанням елегантності, простоти виконання і високої якості. Головна відмінна риса цього бренду полягає в дизайні, який виконаний в стилі мінімалізм. Наручний чоловічий і жіночий годинник фірми «Skagen» є втіленням елегантної класики. Саме тому цей аксесуар так припав до душі одному з членів королівської сім'ї Данії, а це говорить про те, що годинникам цієї марки можна довіряти.

Skagen - королівський бренд

На півночі мису Данії, який за своєю формою нагадує клин, лежить невеликий курорт Скаген. Популярність цьому місцю приніс той факт, що саме тут відбувається зустріч Північного та Балтійського морів. Знамениті пейзажі Скагену являють собою бій двох хвиль і синьову неба. У логотипі наручного годинника Skagen відображається символ саме цих двох морів, який нагадує собою два клини, що прагнуть один до одного. Холодне море, блакитне небо Данії, білі пляжі - саме вони вплинули на стиль компанії Skagen. Саме у грі контрастів полягає філософія бренду: з одного боку високий естетизм, з іншого – комфорт та надійність.

Засновниками фірми є сімейне подружжя справжніх скандинавів – Хенрік та Шарлотта Йорст. Вони прибули до Америки для того, щоб здійснити свою «американську мрію», а саме побудувати досить прибутковий і міцний бізнес. Як справжні завойовники вже через пару років наручний годинник Skagen міцно закріпився на ринку США, і незабаром у країні вже налічувалося понад дві сотні точок продажів. Офіційно успіх компанії був зафіксований в кінці двадцятого століття - саме в 1999 році Шарлотта і Хенрік були удостоєні нагороди «Бізнес, що швидко розвивається зі Сполучених Штатів Америки». На сьогоднішній день на питання «де купити годинник Skagen?» відповісти легко: годинник продається в ста країнах світу. А ексклюзивний стиль Скаген був нагороджений премією Red Dot Design Awards у 2010 та 2011 роках. До того ж, саме завдяки стилю цей годинник віддає перевагу принцесі Мері. Skagen навіть вважається "офіційним брендом королівської родини".

 
Багато хто запитає «Скаген»? Що це за годинник? У чому їхній успіх?». Все геніальне просто. Бренд є популярним з тієї простої причини, що поєднує в собі доступну вартість та чудову якість. Дизайн наручного годинника - уособлення найкрасивішої північної природи, яка затребувана в кожній новій модній колекції.

Особливості та характеристики наручного годинника Skagen

Головною особливістю наручного годинника Skagen є той факт, що всі вони виготовляються з матеріалів виключно високої якості: це може бути хірургічна сталь, титан, мінеральне скло підвищеної міцності, сапфірове скло, натуральна шкіра. Саме якості виробленої продукції творці бренду приділяють максимальну увагу. У годиннику використовуються японські та швейцарські механізми. Для обробки найчастіше використовується позолота, натуральний перламутр та кристали Сваровські. Ще однією особливістю бренду є наявність парних моделей. Це годинник для «її» і «його», загалом, для пари, які зроблені в єдиному стилі або дуже схожі і навіть однакові. Детальніше про парний годинник читайте тут.

Жіночий наручний годинник Skagen представлений у різноманітній колірній гамі. Є керамічний годинник – так би мовити, данина моді. Дані моделі виготовляються з високотехнологічної кераміки білого або чорного кольору, яка має найголовнішу властивість – гіпоалергенність.
Також в колекції наручного годинника бренду Skagen зустрічається і годинник ультраслім – з дуже точним механізмом, зручний і легкий, майже невагомий.

 
 
Скандинавський стиль
 
 
Кожна модель Скаген - це відображення ультрамодного на сьогоднішній день скандинавського стилю. Так чим же він такий гарний? Секрет успіху – простота та лаконічність, яка доречна завжди і у всьому. Такий годинник можна одягнути куди завгодно і під будь-що. Чіткі лінії, спокійні та некричучі кольори, стримані та правильні форми. Але це не нудні та непривабливі речі. Такий наручний годинник приваблює якістю виконання, відмінними матеріалами та вишуканим стилем. Скаген – ознака гарного смаку.

Steel - для пунктуальних ділових жінок та впевнених у собі чоловіків

Leather - витончені і витончені годинники на шкіряному ремінці

Titanium - символізують собою надійність та стиль

Swiss - солідні та вражаючі моделі

Sport – наручний годинник для активних та енергійних людей.

Наручний годинник Skagen випускається в різних колекціях, але для всіх їх характерний мінімалізм - саме цей стиль можна представити як найтонший і вишуканий. Засновникам бренду вдалося знайти ту ідеальну тонку грань, яка відокремлює миттєві цінності від цінностей поза часом. Саме завдяки стилю годинник Skagen завжди у моді.

 
 
 

Громадська думка: відгуки про годинник Скаген

Судячи з суспільної думки, яка склалася в соціальних мережах, і якщо прочитати відгуки клієнтів, які вже купили наручний годинник Скаген – вони ідеальні. Багато хто навіть намагається похвалитися своїм придбанням і викладає фото з годинником на своєму зап'ясті. Ось що говорять про цю данську марку:

Марія М. «Гарний годинник. Дуже лаконічні та стильні. Я дуже вимоглива у виборі речей, але з цим аксесуаром мені догодили. Отримала свої Скаген у подарунок».

Ольга. «Годинник приголомшливий. Закохалася в них із першого погляду. Виглядають стильно. Їх плюс – вони є універсальними. Можу одягнути їх під костюм на роботу і під легке плаття на прогулянку. І ціна є демократичною щодо інших подібних фірм».

Ліза Лєтєєва. Купили годинник Skagen разом із чоловіком. Він мені, а я йому. Ми задоволені. Якість відмінна, дизайн саме те, що нам подобається. Нічого зайвого, акуратні та стильні. Ще одна особливість вони дуже тонкі та легкі. Годинники супер, уже рік носимо без нарікань».

 

Жіночий наручний годинник Skagen: топ 3 від TIMEBAR

{{tovar=1774,1704,1793}}

Чоловічий наручний годинник Skagen: топ 3 від TIMEBAR

{{tovar=1811,2376,1727}}
 
Годинник Skagen – це сплав швейцарської надійності та скандинавської стриманості. Численні позитивні відгуки про чоловічий і жіночий годинник Skagen свідчать про те, що бренд вибрав для себе правильний напрямок.