Що подарувати на 8 Березня?

З приходом весни багато чоловіків замислюються, що подарувати на 8 березня своїй коханій дівчині чи жінкам-колегам? Безумовно, більшість чоловіків починають нервувати і метушитися, тому в результаті вирішують зупинити свій вибір на стандартному букеті квітів і коробці шоколадних цукерок. Але є й інший оригінальний спосіб показати свої почуття чи висловити повагу. І цей спосіб - наручний годинник у подарунок. Для представниць прекрасної статі вони є свого роду прикрасою, прекрасним аксесуаром, який розповість про її характер і витончений смак. Отже, його необхідно правильно підібрати. Давайте розберемося, як це зробити!

Красивий подарунок мамі

Досить оригінальним подарунком на 8 березня для мами стане наручний годинник. Але перед тим, як їх придбати, Вам необхідно визначитися, який механізм вибрати. Годинник може бути кварцовим або механічним. Механічний годинник вважається класикою, але вся проблема в тому, що такий годинник необхідно регулярно заводити, і при цьому його точність далека від ідеалу. А ось кварцовий годинник може стати ідеальним подарунком – головне, вчасно змінити батарейку.

Вибираючи годинник для мами або жінки 40-50 років, варто звернути увагу на матеріал, з якого виготовляється годинниковий корпус. Добре, що сучасні виробники пропонують широкий вибір наручного годинника. Найдешевшим є пластик, але він не довговічний і недостатньо міцний. А ось годинник з нержавіючих або титанових сплавів прослужить набагато довше.

Цілком природно, що жінки, які досягли сорокарічного віку, вже визначилися зі своїм стилем, на відміну від молодих дівчат, які шукають себе. Тим більше, якщо ви вирішили вибрати подарунок для мами, ви точно знаєте її смакові уподобання. Тому, вибираючи наручний годинник, врахуйте, що він повинен відповідати стилю вашої мами, її посаді. Якщо доросла жінка веде досить активний спосіб життя, придбайте годинник у спортивному стилі. Для успішної бізнес-леді вибирайте моделі преміум класу з позолотою або невеликими діамантами. Годинник ділового стилю чудово підійде для повсякденного носіння в офісі.

{{tovar=2193,1701,3603}}

Що подарувати дівчині?

 

Дівчата такі різні та іноді непередбачувані. Це збиває чоловіків з пантелику не тільки у спілкуванні, а й у виборі подарунка. Що їй сподобатися? Що вона дійсно носитиме, а не подарує сестрі чи подрузі? Для цього потрібно проявити спостережливість та кмітливість. Зверніть увагу на її вбрання. Дізнайтеся, хто з акторок чи співачок їй подобається. Яке кіно вона дивиться? Яку музику любить? Все це може підказати в якому стилі вибрати годинник. А асортименти сучасні виробники пропонують досить широкий.

Отже, невеликі підказки. Якщо ваша улюблена затята модниця, і не проживе без свіжого глянцевого журналу, вона оцінить годинник з останньої дизайнерської колекції, як варіант можна використовувати фешн-годинник.

 

 

Якщо ваша дівчина активістка, комсомолка, спортсменка-екстремалка вибирайте спортивний наручний годинник або годинник у спортивному стилі, обладнаний різними цікавими функціями.

{{tovar=789,1997,2049}}

 

Ваша дівчина розумниця, красуня, любить порядок та організованість? Купуйте вишуканий класичний годинник або сучасну модель в стилі мінімалізм. Такий аксесуар повинен бути досить універсальною моделлю, яка підійде до будь-якого її вбрання.

{{tovar=911,2212,1843}}

 

Зупинити свій вибір на ювелірному годиннику з дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням ви можете в тому випадку, якщо ваша дівчина віддає перевагу дорогим аксесуарам, які будуть носитися не один рік і цінується як особлива прикраса.

{{tovar=1431,3599,1432}}

 

 

А ось прихильниця активного способу життя з яскраво вираженою суспільною позицією оцінить ваш подарунок у вигляді масивного годинника а ля гарсон (чоловічого стилю) або моделей у стилі спортивний шик.

{{tovar=2164,3357,3674}}

 

Ваша дівчина віддає перевагу оригінальному одягу, помітним аксесуарам і любить екстравагантні прикраси? Тоді вибирайте незвичайні моделі, які відрізняються цікавим дизайном, незвичайною формою ланок браслета та корпусу.

{{tovar=941,1980,884}}

Тепер Ви трохи ознайомлені з жіночою психологією та їх модними уподобаннями. Впевнені, що ваша дівчина прийде в невимовний захват від вашого подарунка.

Відмінні подарунки колегам

Якщо ви вирішили піднести годинник на Восьме березня своїй колезі, але не дуже добре знайомі з її смаковими уподобаннями, оптимальним варіантом стане універсальний годинник у класичному стилі. Такий аксесуар підійде практично до будь-якого одягу і буде доречний у різних ситуаціях. Класичною моделлю є годинник з круглим корпусом переважно білого кольору, шкіряним ремінцем (чорним, білим або бежевим), циферблатом у колір ремінця. Циферблат повинен мати 60 поділів (для годин та хвилин), хоча наявність цифр на ньому не є обов'язковою. Буде добре, якщо циферблат відображатиме дату та день тижня. Розмір корпусу годинника в класичному стилі становить від тридцяти до сорока міліметрів. Залежно від вашого бюджету, такі моделі можуть прикрашати кристали, циркони або діаманти.

{{tovar=767,2333,923}}

Вирішивши привітати свою дорогу людину з Міжнародним Жіночим Днем, не забудьте доповнити свій подарунок букетом ніжних весняних тюльпанів та коробкою солодощів. Адже підносячи його на 8 березня, ви даруєте своє тепло на цілий рік уперед, оскільки цей день є важливим початком весни, символом природи, що прокидається, і любові!