Gc - розумна розкіш зі Швейцарії

Smart Luxury

Оригінальний швейцарський годинник – це, в першу чергу, неперевершена якість та надійність. Вони наголошують на статусі власника, говорять про його успішність і про те, що він впевнений у собі людина з чудовим смаком.

Марка Gc уособлює годинник класу «люкс». Вона не виділяється багатою різними подіями історією, але це зовсім не заважає їй перебувати в перших рядах найкращих виробників годинника всього світу.

Відмінні риси кожної колекції марки Gc – це стиль та досконалість. Механізми годинників виконані з властивою швейцарцям педантичності, володіють абсолютною надійністю і широким набором різних функцій. Деякі моделі прикрашаються великою кількістю дорогих елементів, є годинник з діамантами різної форми та огранювання, які роблять вироби неймовірно розкішними.

Основний задум марки Gc – це Smart Luxury. Цей статусний годинник призначений для тих, хто любить вишукані та якісні речі. З ними з'являється відчуття володіння всім у цьому житті та впевненість у тому, що зроблено правильний вибір. Їм часто віддають перевагу справжні знавці та поціновувачі мистецтва: письменники, артисти, художники та просто творчі особистості. Вони відображають емоції та є показником особистих досягнень.

Дозволити собі купити швейцарський годинник цього бренду може той, хто звик домагатися поставленої мети, і сміливо дивитися вперед.

Молода компанія з великим майбутнім

Корпорація Gc була створена в 1997 році, а її засновником і водночас ідейним натхненником є Paul Marciano. Він до цього часу вже мав достатній досвід роботи в годинниковій індустрії і зумів досягти суттєвих результатів. Пол завжди прагнув найкращого результату і намагався втілювати в життя всі свої мрії, ніколи не задовольнялася досягнутим і будь-якої миті був готовий прийняти наступний виклик. Ця молода компанія допомогла відобразити його особисте ставлення до якості життя, створювати ексклюзивні речі та розсувати межі можливого.

Марсіано завжди бере активну участь у всіх аспектах життя та розвитку корпорації, а також у розробці кожної нової колекції годинників.

Швейцарська якість для активних та успішних

Люди середнього віку гідно оцінюють годинник марки Gc і стають справжніми поціновувачами бренду. Колекції мають різні напрямки та стилі. Вони можуть бути стриманими, витонченими чи романтичними. Для їх виготовлення беруться лише найкращі та найдорожчі матеріали, які забезпечують безперебійну роботу протягом тривалого терміну. Особлива увага годинниковими майстрами приділяється створенню досконалого механізму, який здатний чітко виконувати поставлені перед ним завдання навіть у екстремальних ситуаціях. Розкішний циферблат з природного перламутру, сапфірове скло, високотехнологічна кераміка, найякісніша нержавіюча сталь і незвичайні шкіряні ремінці – все це стосується годинників Gc. Функції безпеки включають зручне розгортання пряжки та спеціальні гвинти, які надійно загвинчують задню кришку та захищають внутрішню частину від проникнення вологи. Рідкісна комбінація кольорів та різних матеріалів забезпечує бренду унікальне позиціонування в годинниковій індустрії.

Різноманітність моделей – ще одна перевага марки Gc

Ця марка пропонує колекцію годинника Precious Collection, розраховану як на чоловічу, так і на жіночу аудиторію. Вона грамотно поєднує у собі престижність швейцарського годинникового ноу-хау та сучасний дизайн. Цей годинник ідеально підходить для урочистих випадків і, незважаючи на холодність зимових тонів, він здатний забезпечити гарний настрій.

Серія Sport Chic з наймоднішими спортивними компонентами представлена декількома модельними рядами, такими як Diver Chic Gc-1 і, звичайно ж, Sport Class, неодмінно сподобається прихильникам образу casual.

Люди, для яких не останню роль відіграє витонченість та діловий стиль віддають перевагу Classic.

Годинник Glam Chic є втіленням витонченості, яке не залежить від часу, а серія Gc Precious уособлює пишність та престиж.

Чоловічий швейцарський годинник цієї марки підкреслює переваги господаря своєю елегантністю, оригінальністю та багатофункціональністю.

Не можна не згадати і про нову колекцію цього бренду African Dream, яка стала путівкою в центр Африканського континенту – чого варті неймовірно витончені леопардові або жирафові візерунки, розташовані на безелях модельних рядів Diver Chic і Mini Chic. М'який відтінок вакуумного напилення з рожевого золота відмінно поєднується з витонченим дизайном виробів та перламутровими циферблатами, перетворюючи своєрідну красу саван Африки на предмет розкоші.

 

Жіночий швейцарський годинник Mini Chic доповнений ланцюжком, покритим рожевим золотом, який підкреслює елегантність моделей. Контраст, який створює безель із браслетом, красиво відтінюється ніжним сяйвом білого перламутрового циферблату.

Колекції African Dream притаманні всі технічні та якісні характеристики, якими володіють годинники марки Gc: дуже точні кварцові механізми, стійкі до подряпин сапфірове скло, надійно закріплені задні кришки, заводні головки годинників з викарбуваним логотипом Gc, а також водонепроникність при0

Gc – це статусний годинник у модному форматі. Вони ексклюзивно представлені у мережі магазинів "Таймбар".