Guess MINI PHANTOM

Guess MINI PHANTOM

Вишукана сила на усі часи.

Гарні новини! Відомий американський бренд Guess вирішив побалувати стильною новинкою. Вперше годинник серії MINI PHANTOM був представлений восени 2013 року і миттєво став бестселером. Тепер цей наручний годинник представлений у новому виконанні: Silver&Blue

Будучи офіційним постачальником марки Guess в Україні, Timebar пропонує Вам найкращі ціни та комфортні умови покупки. А тепер докладніше про модель. Чим же вона така гарна?
{{tovar=1955,1168,1170}}

Про стиль:

Маскулінний стиль для сильних жінок

Насамперед варто сказати, що ця годинникова модель з'явилася завдяки успіху її «прабатька» – чоловічої моделі Guess Phantom Chronograph. Mini Phantom створений за його образом та подобою. Жіноча версія зберегла в собі основні елементи чоловічого спортивного стилю, але набула якогось вишуканого шарму, властивого лише прекрасній половині людства.

Цю серію ще часто називають boyfriend's watch – годинник бойфренда. Цей тренд давно панує на подіумах, а цього сезону «речі з чоловічого гардеробу» в жіночому користуванні досягли найбільшої популярності.

Такий аксесуар створений для сильних і владних жінок-лідерів: бізнес-вумен, топ-менджерів, компаній-керівників або просто для тих, хто звик по життю керувати. І навіть якщо ви ще не директор і не шеф, але впевнено керуєте своїм життям, ця модель для вас.

Про дизайн:

Класика справжнього спортивного стилю

Дизайнери Guess шукали натхнення у світі спорту. Форми та деталі годинників виконані в класичному спортивному стилі. Слід зазначити, що це не той спортивний стиль, який для спортзалів та тренувань. Це американська спортивна класика, глибоко улюблена іконою стилю Жаклін Кеннеді та іншими знаменитостями.

Зверніть увагу на міцний корпус годинника, особливо на його зовнішнє кільце-безель. На ньому є цифри-написи, а саме воно текстуроване. Подібна текстура є і на самому циферблаті, вона точно повторює плетіння карбонового волокна, яке часто використовується в спортивних тканинах.

Наручний годинник колекції "Mini Phantom" представлений у різних колірних варіаціях. У монохромному: сталь, золото і шалено популярне останнім часом рожеве золото. Також є двокольорові моделі, де в парі з'єднані сталь із рожевим або жовтим золотом, новинка 2014 року сталь та глибокий синій.

Про функціональність:

Аналоговий хронограф для жінок

Наручний годинник Mini Phantom від Guess - це багатофункціональний аксесуар.

Насамперед вони оснащені надійним кварцовим мультифункціональним механізмом виробництва Японії. Циферблат, окрім теперішнього часу, відображає дату та 24-годинний міжнародний час. Корпус та браслет виконані з полірованої сталі. Модель має водозахист в 5 АТМ. А це означає, що Ви можете не боятися, якщо годинник випадково намокнутий. Дощ та негода їм не перешкода. Від інших пошкоджень захистить ударостійке мінеральне скло. Всі моделі мають зносостійке покриття, яке дозволить цим годинникам довгий час виглядати як з вітрини.

Отже, впевнено можемо сказати:

Годинник з колекції Mini Phantom задовольнить амбіції найвибагливіших жінок, які хотіли б мати в гардеробі стильний та мужній аксесуар для себе самої.

 

Поделиться статьей: