Ідеї для свята: У чому зустрічати Новий Рік 2015 року?

У чому зустрічати Новий Рік 2015 року?

 

У чому зустрічати Новий Рік 2015 року?

Новорічні свята – чарівна пора. Це той час, коли ми підбиваємо підсумки. І які б події не відбувалися у році, що минає, у новому ми обов'язково чекаємо чудес. Найважливіше, що ми можемо створити їх самі. Насамперед, нарядіть не лише ялинку, а й себе. Психологи стверджують, що від того, як виглядатимеш, залежить 70% твого успіху. Давайте розбиратися, що необхідно зробити, щоб свято та новорічні канікули вдалися.

Яким буде рік 2015 року?

2015 рік рік дерев'яної Кози, а також Вівці. До того ж вона синя та ще й зелена. Ось такий широкий діапазон надано для нашої уяви. Не дивлячись на таку неоднозначність символу року, сам 2015 рік обіцяє бути часом мирним і щедрим. З поправкою на те, що блага дістануться всім працьовитим із бажанням заробити. Лінь і депресія не заохочуються. Так каже східний гороскоп. Ну а що там говорити про святковий гардероб, давайте розглянемо докладніше.

Що одягнути на Новий Рік?

Як ви вже зрозуміли всі кольори та відтінки синього та зеленого у пріоритеті. Хоча Коза, вона ж вівця вітає і натуральну гаму: коричневий, бежевий, сірий, тілесний, білий. Добре будуть прийняті пастельні кольори.

Тканини та матеріали повинні бути обов'язково натуральними. Шерсть, хутро, шкіряні вставки на вашому вбранні будуть дуже доречними. Позбудьтеся всього синтетичного. Добре мати в арсеналі якийсь дерев'яний аксесуар: намисто, браслет, а може й брошку. Це вже вирішуватиме Вам.

Менше прикрас та декору. Вибирайте образ стриманіший і елегантніший, так того вимагає символ року. Але не перестарайтеся, не треба бути сірою мишкою. Щось яскраве і приваблююче погляд все ж таки має бути. Незвичайний крій, блискуча тканина, помітна прикраса (але одна, дві не більше). Почуття міри – головний критерій під час підбору новорічного вбрання

Пам'ятайте, що Вівця (Коза) досить вибаглива. Тому ваше вбрання має бути ідеальним. Добре на Вас сидіти та підходити за всіма параметрами. Важливо бути, як кажуть, з голочки. Все красиво, чисто та акуратно.

Новорічне вбрання 2015: фото мережі від Timebar

Від синього до морської хвилі

Вибирайте вбрання всіх відтінків синього. Поєднувати з ним речі іншого кольору досить легко. Дизайнери та стилісти стверджують, що синій – це новий «чорний». Комплектується майже з усім. Експериментуйте тільки в тому випадку, якщо впевнені, що це добре. Якщо є сумніви щодо поєднань – вибирайте повністю синє вбрання.

Аксесуари в комплект:

{{tovar=1978,1570,1477}}

 

Чарівниця смарагдового міста

Від ніжного м'яти до глибокого та насиченого смарагду. Зелені кольори вражають своєю різноманітністю. Вибирай той який, іде твоєму кольоротипу.

Аксесуари в комплект
{{tovar=1809,930,886}}

Ажурні плетіння

Накидки, жилетки, сукні великої та дрібної в'язки – це хіт новорічної моди. І звичайно, не забувай, що все це має бути з натуральної вовняної нитки.

Аксесуари в комплект
{{tovar=1773,2198,2002}}

Домашній затишок

Не обов'язково шукати кращу вечірню сукню. Вівця не проти милого домашнього вбрання. Гарний светр – головний об'єкт. Комплектуй з джинсами, легінсами чи спідницею.

Аксесуари в комплект
{{tovar=2000,1915,2039}}

Ніжна пастель

Кондитерські тони, бежевий, рожевий, кремовий, чудовий вибір у новорічну ніч. Хочете більше кольору шукайте сукню чи костюм блідо зеленого чи ніжно блакитного кольору.

Аксесуари в комплект
{{tovar=926,2022,1928}}

Новорічні зачіски 2015

Якщо ще думаєш, яку зачіску зробити на Новий рік, тобі треба знати таке. Наведи волосся в ідеальний порядок. Добре напередодні накласти живильну маску та зробити легкий масаж голови. Ваші локони мають виглядати блискуче. Завитки всіх мастей та розмірів – головний святковий тренд у наслідування символу року. Можна просто розпустити і завити волосся, а можна зібрати його хвіст і перев'язати стрічкою.

Також, Коза(Вівця) не проти і красивих та акуратних кіс. Тут, звісно, різноманіття нескінченне. Сміливо експериментуйте, але пам'ятайте, що все має бути в міру.

Макіяж та манікюр робіть натуральний. Хоча можна додати кольори в тон вашого вбрання.

 

Веселих та щасливих Вам свят!