Ілюзія Індіго. Нова міні-колекція від Guess.

Ілюзія Індіго

  

Цього сезону останнім писком моди стала таємнича драматичність зміїної шкіри. Комбінація смарагдових відтінків переплетених з екзотичним синім кольором та вкрапленнями золота є найактуальнішими. GUESS Watches привернули увагу несподівано привабливим поєднанням кольорів, щоб ви могли носити на зап'ясті найсоковитіші аксесуари сезону. Завдяки унікальному поєднанню чарівного смарагду та яскравого індиго, на руці спалахують дикі неприборкані нотки. Асортимент наручного годинника GUESS формується в стилі шик, з тонким вливанням спортивних елементів.

 

Женские часы Guess w0622l1

 

 

Годинник-браслет, корпус якого виконаний із надміцної нержавіючої сталі із синім IP покриттям. Нетрадиційний текстурований браслет, з розкутим принтом пітона і блискучими кристалами, перетікає в циферблат, подібно до пітону, що обволікає зап'ястя.

Женские часы Guess w0289l3

 

 

Полірований корпус із нержавіючої сталі із сегментованим синім IP покриттям. Циферблат з принтом пітона - це витвір мистецтва. Він виконаний у поєднанні смарагдового, золотого та відтінків синього кольору. Разючий контраст із золотими індексами створює світле майбутнє для цього дизайну. Найбільша увага в годинах привертає принт пітона та стрази.

Женские часы Guess w0650l2

 

Яскраві соковиті, трохи зухвалі, при цьому елегантні годинники. Надміцний сталевий корпус, із синім IP покриттям, прикрашений синіми кристалами, що оточують циферблат. Сам циферблат усипаний безліччю невеликих смарагдових та синіх кристалів, які продовжуються на сталевому, із синім IP покриттям, браслеті для завершення образу.

 

Цього сезону приєднуйтесь до GUESS Watches, оскільки вони висловлюють наймодніші тенденції, в яких поєдналися екзотичні принти з найактуальнішими поєднаннями кольорів.

{{tovar=4588,4579,4596}}

Всі ці модні новинки сезону вже представлені у магазинах та інтернет-магазині TIMEBAR. Адреси магазинів можна подивитися тут або вибрати в інтернет-вітрині тут.
Залишились питання? Не соромтеся телефонувати нашим консультантам: (044) 209 20 89; (067) 344 14 44.

 

Поделиться статьей: