Кращі марки FASHION годинника

TOP 5 годинникових брендів за версією TIMEBAR

TOP 5 годинникових брендів за версією TIMEBAR


Коли перед вами стоїть вибір: який наручний годинник купити, в голові рояться тисячі думок. І це скоріше не думки, а настирливі питання. Які бренди найпопулярніші? Який годинник кращий? Яка марка підійде мені? І ці душевні муки може заспокоїти лише інформація: своєчасна та корисна для покупця наручного годинника. Сьогодні Timbar.ua підготував для Вас топ огляд найкращих фешн брендів наручного годинника. Нічого зайвого, лише факти та досвід інших покупців. Читайте та вникайте. Вибір за вами!
 

Отже, відкриває наш ТОП парад брендів фірма з історією та особливим ім'ям – DKNY.


№5. DKNY

Що таке DKNY?
DKNY = Donna Karan New York. Це дітище американського дизайнера Донни Каран, бренд відомий у всьому світі. Під лейблом DKNY випускається чоловічий та жіночий одяг, сумки, наручний годинник, аксесуари та парфумерія. За словами Донни, вона робить свій дизайн для людей світу, сучасних жінок і чоловіків, чий день починається в одному місті/країні, а закінчується в іншому. DKNY враховує їх потреби - бути в русі, виглядати стильно і при цьому почуватися комфортно.

Особливості годинника DKNY
Наручний годинник від Донни Каран - це аксесуар, який припаде до двору в будь-якій ситуації. З ними можна мати стильний вигляд і в офісі, і на урочистому прийомі. Ви можете вибрати одну модель DKNY і сміливо носити цей годинник практично з будь-яким вашим чином: від спортивного шику до суворої класики. У цьому полягає суть бренду DKNY.

Як носити годинник DKNY
Каран розробила унікальну концепцію під назвою "7 елементів". Це 7 базових речей, які обов'язково мають бути у гардеробі сучасної та активної жінки, мешканки мегаполісу, такого як Нью-Йорк. Отже, це светр, легінси, штани, шкіряний жакет, блузка, костюм та зручна сукня. Звичайно ж, доповніть їх аксесуарами з колекцій DKNY і ви завжди виглядатимете на всі 100%.

Рейтинг Timebar
Компанія Timebar провела опитування серед своїх покупців на тему "Кращі марки наручного годинника серед фешн брендів". У голосуванні взяло участь 500 осіб. Ось результат DKNY:


Відгуки про годинник DKNY.

Вероніка, 27 років. «Мені дуже подобається дизайн годинника DKNY. А головне – якість у них на найвищому рівні. Я навіть не чекала. Я вибрала модель із круглим циферблатом на білому керамічному браслеті. Виглядають дуже гідно та коштують своїх грошей. Ношу їх, не знімаючи більше року і жодних проблем із ними немає».

Ліля, 35 років. «Давно мріяла про брендовий годинник і вирішила взяти саме DKNY. Аж надто гарно вони сіли на мою ручку. Ця марка зарекомендувала себе на міжнародному ринку як виробник якісних, стильних та доступних за ціною годинників. Я задоволена покупкою. Цей годинник звертає увагу на себе, я виглядаю досить стильно".

ТОП моделі DKNY

{{tovar=4737,4725,4735}}
 

№4. Fossil

Що таке Fossil?
Fossil - це бренд новатор і першопрохідник. Ця американська марка була однією з перших, хто став приділяти увагу концептуальному дизайну та технологіям. Ще у 80-х роках фірма Fossil заявила, що годинник – це не просто корисна річ, це стильний елемент чоловічого та жіночого гардеробу.

Особливості годинника Fossil
Перше достоїнство – унікальний дизайн годинникових елементів: циферблатів, браслетів, корпусів. Друге – це широкий асортимент. Вибір дуже великий та різноманітний: від вінтажних колекцій до високотехнологічних моделей із функціями комп'ютера. Ви завжди можете бути впевнені, що знайдеться щось особливе для вас із лейблом Fossil. Адже над цією годинниковою маркою працюють понад 80 дизайнерів. А це величезний творчий актив!

Як носити годинник Fossil?
На це питання відповідь одна – креативно. До особливих годинників – особливий гардероб. І річ не в тому, що потрібно носити сорочку навиворіт, а штани розмалювати фарбами. Потрібно просто бути собою. Якщо ти творець і художник, вибирай творчу модель Fossil із яскравими зображеннями на циферблаті. Будь впевнений, вона ідеально підійде до твого гардеробу. Якщо ти любиш спорт і ведеш активний спосіб життя - тобі наручний годинник з необхідними для тренувань функціями. Секрет один: якщо в тебе вже є свій стиль, знайди свою модель годинника Fossil і носи її із задоволенням.

Рейтинг Timebar
Компанія Timebar провела опитування серед своїх покупців на тему "Кращі марки наручного годинника серед фешн брендів". У голосуванні взяло участь 500 осіб. Ось результат Fossil:


Відгуки про годинник Fossil.

Лідія, 45. «Я купила механічний наручний годинник на день народження моєї доньки, і вона закохана в них. До речі, весь годинник у нашій родині від Fossil!"

Антон, 27. «Я люблю класичний та елегантний стиль. І я знайшов годинник, який виглядає саме так. А всередині це ще й розумна машина з купою функцій для повсякденних справ. Fossil неймовірно простий в установці та синхронізації. А для мене це дуже важливо, адже я не хакер. Тепер можу вимірювати все від кроків до калорій. І з'єднаний із моїми іншими гаджетами. Супер щасливий від цієї покупки.


 

ТОП моделі Fossil

{{tovar=3802,3775,3715}}

 

№3. Diesel


Що таке Diesel?
Це італійська дизайнерська компанія та всесвітньо відомий бренд. Diesel виробляє безліч продуктів: від речей та аксесуарів до предметів інтер'єру та навіть автомобілів. Якщо ви бачите лейбл Diesel, перед вами безперечно неординарна і дуже якісна річ. Творці та дизайнери марки – невгамовні бунтарі та позиціонують себе як бренд молодіжний, але не за віком клієнтів, а за духом та способом життя.
 

Особливості наручного годинника Diesel
Сміливі ідеї, незвичайні форми та поєднання матеріалів – все це можна побачити у годинникових колекціях Diesel. Масивні спортивні моделі оснащуються необхідними додатковими функціями: хронографом, будильником, додатковими часовими поясами та підсвічуванням. І для годинника з фенш індустрії – ці моделі досить зносостійкі та надійні у використанні

Як носити годинник Diesel?
Носити годинник Diesel потрібно впевнено. З повним усвідомленням того, що ви носите ідеальну для себе модель. Завдяки високій якості механізму та окремих деталей, можна не бояться за їх збереження і носити наручний годинник Diesel скрізь і в офісі, і в поході непрохідними джунглями)))


 

Рейтинг Timebar
Компанія Timebar провела опитування серед своїх покупців на тему "Кращі марки наручного годинника серед фешн брендів". У голосуванні взяло участь 500 осіб. Ось результат Diesel:


Відгуки про годинник Diesel.

Марі, 19. «Купила Diesel за порадою подруги. Залишилась задоволена. Годинники відмінні, працюють як треба. Порадували деталі, типу вигравіруваних написів над кнопками та на кришці. А ще зручні додаткові функції: будильник і сигнал щогодини. Дизайн чудовий, загалом, не натішуся".

Олег, 38. "Години Diesel підкупили своїм дизайном. Вони дуже великі і видно їх здалеку. Захоплені погляди гарантовані. А це страшенно приємно. Якість і матеріали виготовлення на висоті. Я їх придбав і ні краплі не шкодую".

ТОП моделі Diesel

{{tovar=4886,6069,4653}}

 

№2. Armani

Що таке Armani?
Хіба потрібна відповідь на це запитання? Кожна людина, не далека від моди та цивілізації, знає це ім'я. Це світовий бренд культового дизайнера Джорджіо Армані. Саме він звів класику та стиль на новий рівень

Особливості наручного годинника Armani
Ви не побачите тут ні химерних текстур та принтів, ні яскравих фарб. Armani проповідує стриманість та елегантність. Чорний, синій, коричневий та металік – ось головні кольори годинникових колекцій бренду. Прості та чіткі форми та якість у кожній деталі. Така річ як годинник, на думку дизайнера, має виглядати дорого.

Як носити годинник Armani?
Наручний годинник Armani як жіночий, так і чоловічий шикарно доповнює будь-який гардероб саме за рахунок свого мінімалізму та універсальності. Кожна модель – це класика поза часом. Якщо ви прагнете елегантності, вибирайте речі стриманих тонів, але з цікавою фактурою чи принтом. Головний секрет – речі повинні добре сидіти на вас та створювати відчуття комфорту.

Рейтинг Timebar
Компанія Timebar провела опитування серед своїх покупців на тему "Кращі марки наручного годинника серед фешн брендів". У голосуванні взяло участь 500 осіб. Ось результат Armani:


Відгуки про годинник Armani.

Вероніка, 33. «Жіночі наручні годинники Армані поєднують у собі простоту та класику. У них немає нічого зайвого. Я придбала модель на металевому браслеті. Годинник на кожен день. Підійдуть до будь-якого вбрання. І зовсім не важкі, незважаючи на браслет!

Марія, 25. «Пишність і шик, які буквально походять від годинника Армані, давно мене вабили і манили. На руці годинник "сидить" дуже зручно. Шкіра ремінця м'яка і приємно облягає руку.

ТОП моделі Armani

{{tovar=4781,4860,4814}}

 

№1.Guess

Що таке Guess?
Guess – це відомий американський бренд одягу та аксесуарів. Понад 30 років ця fashion марка випускає власну лінію годинника. Для модного бренду це солідний показник. Факт цей говорить про те, що його наручний годинник затребуваний і улюблений. Клієнтська аудиторія Guess налічує мільйони, бренд представлений більш ніж у 80 країнах світу. Фірма гранично уважна до модних тенденцій і це дозволяє їм бути першим у нашому ТОП ПАРАДІ найкращих годинникових марок зі світу моди.

Особливості годинника Guess
Наручний годинник Guess - аксесуар для створення індивідуального стилю. Годинник красивий як зовні, так і всередині. На скільки багато приділяється увага дизайну годинника, на стільки ж багато відведено якості.
Вибрати свою модель можна з 4-х основних ліній бренд: Sport, Trend, Dress та Casual. Кожна служить своїй меті та ідеально підійде для свого особливого випадку. Наручний годинник для занять спортом та активного дня або розкішний аксесуар до вечірньої сукні – все це є у марки Guess. Не потрібно довго шукати ідеальний годинник - просто підберіть для себе модель Guess

.

Як носити годинник Guess?
Чоловічий і жіночий годинник Guess повністю підпорядкований моді. Носити такий годинник потрібно з ретельно підібраним чином. Але якщо часу зовсім немає, то не біда. У вас є Guess. Одягайте улюблений комфортний одяг у класичному стилі або сasual, а до нього додайте годинниковий аксесуар від Гесс. Ось і все, тепер ви виглядаєте стильно та дорого

.

Рейтинг Timebar
Компанія Timebar провела опитування серед своїх покупців на тему "Кращі марки наручного годинника серед фешн брендів". У голосуванні взяло участь 500 осіб. Ось результат Guess:


Відгуки про годинник Guess.

Аліса, 22. «Враження від годинника найпозитивніше. Вибрала класичну модель невеликого розміру. Будь-яке вбрання мої годинники роблять дорогим і стильним! Можна сміливо вдягнути і на пляж, і в нічний клуб, і на ділову зустріч! Дуже рекомендую!"

Маргарита, 39. «Годинник Guess став моїм подарунком на річницю весілля. Коли я їх побачила вперше – це були емоції від байдужості до захоплення! Я розглядала всі деталі та довго не випускала їх з рук. Вони чудові, красиві та практичні. Одна лише особливість: моя модель на металевому ремінці для мене важкувата. Але це дрібниці порівняно з тією красою, яку я отримала».


 

ТОП моделі Guess

{{tovar=5280,2037,1069}}