Найкращий подарунок на день закоханих: парний годинник

 

У наше життя хоч і нещодавно, але серйозно увійшло таке чудове свято, як День Святого Валентина – свято романтики, кохання, шоколадних цукерок у формі серця, квітів, пристрасних зізнань у листівках. Закохані з величезним задоволенням його відзначають, адже це ще одна чудова нагода продемонструвати свої почуття, почути щирі слова кохання, провести вечір у романтичній обстановці та отримати подарунок на 14 лютого. А яким має бути цей подарунок? Пропонуємо розглянути оригінальний та дуже романтичний варіант.

День святого Валентина: традиція романтиків

Саме свято День Усіх Закоханих відзначається на планеті дуже давно, ще з античних часів, тільки от у кожній країні це свято називалося по-різному. Конкретним «винуватцем» урочистостей є християнський священик Валентин, який таємно вінчав закоханих. Саме тому він і був страчений імператором. У день своєї страти Валентин написав прощальний лист своєї коханої, в якому розповідав про свої почуття – так чи інакше, але швидше за все саме тому й закохані стали писати один одному любовні записочки «валентинки». Християнський мученик був зведений у лик Святих католицькою церквою, і з середини першого тисячоліття 14 лютого офіційно оголошено днем Святого Валентина. У Європі свято відзначається у тринадцятому столітті, а в нашій країні День усіх закоханих став популярним вже з кінця двадцятого століття.

 

Цілком природно, що кожного року відзначати День усіх закоханих за одним сценарієм не дуже весело, адже так хочеться здивувати свою другу половинку. У це свято не прийнято дарувати щось дороге, головне щоб подарунок символізував ваше ставлення до людини. Що ж подарувати на 14 лютого, щоб подарунок міг підкреслити почуття, сказати, якою дорогою є кохана людина? Це може бути пісня, романтична вечеря, прогулянка. А наша пропозиція - парний годинник для двох. Що це таке?

Оригінальний подарунок на день закоханих

Багато пар мають одяг або аксесуари, що доповнюють один одного або пов'язані однією ідеєю. Наприклад, схожі футболки чи светри. Скоро День Святого Валентина і Ви не знаєте, що подарувати на день закоханих чоловікові, хлопцеві чи дівчині загалом коханій людині. Потрібен презент, який буде оригінальним і в той же час скаже про те, як ваші серця б'ються в унісон. Парний годинник підійде для цього на всі 1000%. Сьогодні такі аксесуари мають велику популярність. Такий подарунок розповість другій половинці про ваші почуття, про бажання перебувати поруч якомога довше, та й оточуючі, побачивши на ваших зап'ястях єдиний аксесуар, відразу ж сприйматимуть вас як дуже романтичну пару.

Сучасні годинникові марки пропонують широкий вибір парних годинників.

ВАРІАНТ 1. Наприклад, це може бути годинник-близнюк. Їх єдина різниця полягає лише у розмірі корпусу/циферблату. Найчастіше такі моделі виконані у спортивному стилі. Тому, якщо ви є активною парою, яка звикла бути у всіх на увазі, то найкращим вибором стане яскраві годинники на двох.

{{tovar=3620,1106}}

ВАРІАНТ 2. Парні моделі годинника можуть відрізнятися між собою не тільки розмірами, а й кольором або додатковим декором (у жіночій моделі). Найчастіше такий комплект складається з яскраво вираженого жіночого та чоловічого аксесуарів. Такий подарунок на День Святого Валентина може обрати пара, у якої стосунки вже пройшли перевірку на міцність.

{{tovar=1777,1727}}

{{tovar=3353,1953}}

ВАРІАНТ 3. Не бажаєте, щоб ваші зап'ястя прикрашали абсолютно однакові годинники? Можна вибрати парний годинник в єдиному стилі. Незважаючи на те, що вони мають відмінності між собою, при детальному розгляді проглядаються їхні спільні риси. Такі аксесуари не є «близнюками», це, швидше за все, «двоюрідні брати». Загальним може бути особливе гравіювання, кольорова гама, ремінець, тиснення або форма корпусу. Але й відмінності між собою вони мають чималі.

{{tovar=1477,1106}}

Як відсвяткувати 14 лютого?

Допустимо, Ви вже визначилися, що подарувати коханій на День Святого Валентина. Але тепер перед Вами стоїть інше завдання – як його правильно подати?

 

Безперечно, тут все повністю залежить від вашої фантазії. Прикрасьте будинок пелюстками троянд, кольоровими лампочками, паперовими серцями. Загалом створіть атмосферу. А щоб подарунок мав витончений вигляд, його необхідно красиво упаковати. Можна використовувати різні футляри, благо, сьогодні в магазинах пропонується широкий вибір пакувальних коробочок. Ви можете сховати годинник у шикарному букеті або піднести його на блюді під час романтичної вечері. Головне – не забудьте доповнити подарунок шикарними зізнаннями у коханні.

Парний годинник є досить вигідним подарунком, адже ви самі теж отримуєте другу половину подарунка, та й виглядає це досить романтично. До речі, парний годинник може дарувати не тільки закоханий. Такий презент чудово підійде для сімейної пари на пам'ятну подію чи ювілей, також такий годинник можна дарувати молодятам, друзям і навіть своїм батькам – усім тим, хто вам по-справжньому дорогий.