Чи можна дарувати годинник

Всі забобони про годинник і як їх обійти

Всі забобони про годинник і як їх обійти
 
      Можно ли дарить часы и как это делать правильно?
 

Чи вірите ви в прикмети та забобони? Можливо, і ні. Але про всяк випадок кожен із нас тримається за гудзик, коли чорний кіт переходить дорогу. А що ж годинник? Навколо цього механізму просто темрява всяких повір'їв. І більшість із них залякують та наганяють страху. Але чи це так насправді? 
 
 
 

Прикмети про годинник: що пророкують забобонні страшилки?

Приметы о часах

Годинник у подарунок на весілля може призвести до розлучення та розладу в новій родині. А подібний презент коханій людині – до швидкої розлуки. Існує також думка, що подарований механізм відраховує час життя носія. І якщо вже годинник зупинився — чекай на лихо. Загалом, все, що пов'язане з даруванням годинника, несе негативні наслідки. Але благо, цінителів годинників ще досить багато. Та й наручний годинник сам по собі дуже привабливий і солідний подарунок. Що ж радить народна мудрість?


 

Як дарувати наручний годинник: протидія забобонам

Как дарить наручные часы?

 
Обманіть прикмету. Якщо Ви все ж таки боїтеся поганого ефекту від подарунка або обдарований Вами людина дуже забобонний. Продайте куплений на подарунок годинник за символічну плату. Підійде копійка чи дрібна купюра. А ще своєчасно підводьте механічний годинник. А в кварцових вчасно міняйте батарейку. І забобонів можна не боятися!
 

Наручний годинник у подарунок — добра традиція

 
Згадайте, що дарують у політичних колах як найвищу нагороду? Іменний наручний годинник. Такий подарунок — особлива відзнака для заслужених військових, учених та творчих людей. Окрім того, цю традицію підхопили і у бізнесі. Партнерам дарують годинник класу люкс як вираз поваги та довірчих стосунків. А як прекрасний годинник з романтичним гравіюванням у подарунок для коханого чи коханої. Це пам'ятний презент, який, до того ж, можна передавати у спадок. Щодо цього є і хороша прикмета. Кажуть, якщо хтось дарувати Вам свій годинник, вони обов'язково принесуть удачу.
 

Новий тренд: годинник у подарунок коханому

 
Дарування годинника прийняло новий оборот. Тепер годинник – це гарний подарунок на весілля. Відомі  бренди стали випускати парний наручний годинник. Це жіноча та чоловіча модель в однаковому дизайні. Відмінності можуть бути у розмірах, кольорі або деяких дрібних деталях. Головне – у них простежується єдиний стиль. Ідеальний подарунок для закоханої пари. Багато зірок Голлівуду вже насолоджуються подібним подарунком. То навіщо нам від нього відмовлятися. Тим більше, що забобони можна оминути.
Носіть і дарувати годинник із задоволенням.
 
 

 Годинник на подарунок: вибірка від TIMEBAR

 {{tovar=4598,4925,5289}}

 

Якщо не знаєте, що подарувати:

Ви завжди можете скористатися подарунковими сертифікатами. Так Ви ніколи не помилитеся із вибором.

Докладніше про сертифікати можна дізнатися у наших менеджерів. Телефонуйте за телефоном (044) 209 20 89; (067) 344 14 44.