Чоловічий годинник Guess в інтернет-магазині Timebar

Бренд Guess більше 30 років виробляє якісні хронометри, в яких поєднується французький шик та неординарний американський стиль. Серед аксесуарів можна знайти як класичні, так і сучасні моделі, які наголошують на статусі власника.

 

Колекції годинників Guess

 

Сьогодні чоловічий годинник Гесс представлений у кількох колекціях:

 

  • Mens Sport. Хронометри, в яких поєднується сучасний стиль спорту та вишуканість. Це не просто зручний аксесуар: у виробах використається кварцовий механізм. Особливу увагу приділено дизайну із дорогими елементами. Покриття PVD Rose Gold.

 

  • Mens Dress. Сучасна інтерпретація класичного годинника. Стильні шкіряні та силіконові ремінці, циферблати у різних кольорах та функціональність. Ідеальне рішення на кожен день вдало поєднується і з костюмом, і з повсякденним чином.

 

  • Лаконічна лінійка зі Сваровськи. Основний акцент – страз Swarovski. Циферблат мінімалістичний, стриманий.

 

  • Fashion. Лінійка натхненна сучасними трендами. У ній знайшлося місце яскравим і химерним дизайнам, шику та розкоші. Годинник виконаний із сталі з покриттям PVD rose gold.
     

  • Класичний стиль. Серія класичних моделей хронометрів, які є актуальними десятиліттями. Для тих, хто цінує традиції та хоче показати високий статус

 

  • Trend. Годинник із корпусом із сталі з покриттям у вигляді гравюри. Брутальна модель хронометра для впевнених та сильних чоловіків. Сталевий корпус вдало поєднується зі шкіряним ремінцем.

 

Також у каталозі годинник Guess Steel чоловічі та вироби з інших колекцій. Серед продукції бренду ви точно знайдете той аксесуар, який передасть ваш характер та статус. Бренд пропонує як бюджетні, так і моделі люкс.

 

Годинник Гесс - це:

 

1. Висока якість механізмів.

2. Водонепроникність.

3. Дизайн на будь-який смак.

4. Надійність та довговічність.

 

Хронометри виробництва Гесс – чудовий подарунок на будь-яку подію.

Де купити годинники Guess чоловічі

 

Ви можете придбати наручний чоловічий годинник Guess в офіційному інтернет-магазині Timebar. Чому варто вибрати нас:

 

1. Ми є офіційними постачальниками брендового годинника, а це означає паспорт, сертифікат справжності та гарантії до кожного товару.

2. Високий рівень обслуговування. Із задоволенням проконсультуємо вас з приводу технічних характеристик годинника, допоможемо підібрати найкращу модель на подарунок з урахуванням вашого бюджету.

3. Швидко доставимо годинник.

4. Оплата зручним для вас способом.

 

Вибирайте годинник бренду Guess у нашому магазині та ставайте учасником передплати. Надішлемо акції та знижки за 7 днів до релізу в інтернет-магазині. Не пропустіть можливість придбати брендові аксесуари за приємною ціною!