Наручний годинник на тканинному ремінці: за і проти

Титан, золото, силікон, кераміка, натуральна шкіра, шкірозамінник - список можна продовжити. І це все матеріали для ремінців годинника. Ремінець є важливою частиною аксесуара. Досить популярний вибір – тканинні ремінці. Здавалося б, у нього суцільні плюси, але ми вважаємо за потрібне розповісти і про мінуси матеріалу.

 

Плюси тканинних ремінців

 

Тканина дуже податливий і простий у роботі матеріал. На неї можна нанести різні принти, пограти з формою, щільністю, шириною та довжиною. У цьому полягає її основна перевага – великі можливості у створенні дизайну. Якщо вам здавалося, що такий ремінець роблять тільки для дитячого годинника, ви помиляєтеся.

 

Аксесуари з тканинним ремінцем є у колекціях брендів Q&Q, Diesel, Moschino, Casio, Timex. Велика лінійка є і у бренду Guess.

 

Ви можете купити наручний годинник Гесс з ремінцем під джинсу, жіночий хронометр Moschino з ремінцем-хусткою або прилад від японського бренду Касіо — ремінець виконаний з ніжно-блакитної тканини з квітковим принтом.

 

Для чоловіків більше підійдуть спортивні моделі у Q&Q та Diesel. Ремінці виконані із щільної тканини, тому облягають зап'ястя. Непоганий варіант для заміни дорогого ремінця для ранкових пробіжок.

 

Також ремінець з тканини гарний:

 

  • легкістю, зовсім не відчувається на руці;
  • щільністю прилягання, причому на шкірі немає роздратування і натертостей;
  • мобільністю: ремінці можна міняти під різні варіанти одягу.

 

Виходить, що маючи в колекції гарний годинник і 3-4 ремінці, можна створювати десятки комбінацій із повсякденними та святковими образами. І всі вони будуть унікальні.

 

Мінуси ремінців із тканини

 

Серед основних мінусів згадують:

 

1. Досить швидке зношування. Тканина, на відміну від металів чи силікону, зношується швидше. Ремінець почне стиратися, втратить яскравість або порветься.

2.Сприйнятливість до поту та бруду. Тканина відмінно вбирає забруднення та сторонні запахи.

3.Простота. Комусь тканинні ремінці здаються недостатньо солідними. Варто визнати, що на вигляд вони поступаються в ефектності металевим і керамічним.

 

Усі недоліки не є вагомими причинами відмовитися від покупки ремінця. Усі речі рано чи пізно зношуються. Раціональний варіант - надягати тканинний ремінець для особливого випадку, де годинникам не доведеться контактувати з водою або брудом.

 

А для повсякденного носіння вибрати годинник Guess з силіконовим ремінцем або годинник з ремінцем міцніший. Або ж спеціально купувати тканинний ремінець для випадків "брудної" роботи або занять спортом. З урахуванням ціни не так страшно (і дорого) замінити тканину, як лагодити або міняти деталь із металу або натуральної шкіри.

 

В інтернет-магазині Timebar великий вибір ремінців зі шкіри, силікону, кераміки, сталі з різними варіантами дизайну. Запрошуємо у відповідний розділ, де ви зможете підібрати відповідний ремінець для вашого хронометра. Також ви можете звернутися за консультацією до наших менеджерів: вони підкажуть відповідну модель ремінця для вашого годинника.