Одні на двох

Парний годинник для закоханих

Парний годинник для закоханих

        

Чому парний годинник відмінний дизайнерський винахід? Все простіше простого! Це ще одне готове рішення для тих, хто страждає на питання: «що подарувати коханій людині». Така ідея подарунка дуже оригінальна та свіжа. Цей презент говорить про непідробні почуття та бажання бути поруч один з одним. Адже саме коли ви поряд, всі будуть бачити ваш спільний або, вірніше сказати, єдиний аксесуар. Усі розумітимуть, що ви пара. Та ще якась романтична. Щоправда, підібрати моделі, які сподобаються одразу обом нелегко. Але це цілком можливо. Отже, що пропонують годинникові бренди?

 

Годинники-близнюки

Такий парний годинник схожий на дві краплі води. Різниця лише у розмірі. Діаметр циферблату жіночої моделі часто роблять меншим, чоловічий. Відмінний приклад – наручний годинник GUESS із колекції Sport Steel. Стильний хронограф для неї та для нього. Контрастне поєднання жовтого золота з насиченим вугільно-чорним циферблатом. Нема зайвого блиску, позолота матова. І це надає особливої елегантності. Наручний годинник створений у стилі спортивний шик. А значить, вони підійдуть для активної пари люблячої бути на увазі. Постійні зустрічі, подорожі, нові люди, нові місця та нові емоції. Якщо це про вас, тоді сміливо купуйте цей яскравий дует.

{{tovar=1095,1161}}

 

Одна деталь

Серед годинників на двох є й інші представники. Парні моделі можуть відрізнятися не лише розміром. Це може бути колір або додатковий декор (у випадку жіночої моделі). Тут яскравіше простежуються гендерні ознаки. Один годинник більш мужній, інший більш жіночний. Яскравий приклад – наручний годинник 33 element. Вже не близнюки, але дуже схожі. У цих моделей цікава обтічна форма корпусу. Складається враження, що годинник ніби обіймає вашу руку. До того ж, у них досить незвичайний браслет, вірніше його плетіння. Його ще називають кольчужним. Чоловіча частина годинникової пари стриманого сталевого кольору. Чіткі індикатори часу та білий циферблат. Нічого зайвого. Жіноча модель також мінімалістична. Шарм та жіночність їй надає золоте покриття та ненав'язливий декор у вигляді страз Сваровські. Інкрустація каміння служить також покажчиками часу.

{{tovar=1585,1244}}

 

Такий годинний тандем підійде парі красивою і стриманою, з міцними стосунками. Носії подібних годинників швидше за все люблять довгі прогулянки, походи в кіно, музеї та на виставки. Їм не нудно вдвох і щодня їм нове відкриття.

 

Єдиний стиль

Якщо носити зовсім схожий годинник для вас дивно і не зрозуміло навіщо? Вартові марки пропонують парний годинник в єдиному стилі. Вони відрізняються один від одного, але при детальному розгляді ви бачите їхні спільні риси. Вони як двоюрідні брати. Загалом не дуже близькі, але родичі. Форма корпусу, тиснення ремінця, кольорова гама, особливе гравіювання: - все це може бути загальним. Але й відмінностей буде достатньо. Подивіться ще одне творіння американського fashion бренду Guess. Ці моделі уособлення головного тренду цього року – Blue print. Синій колір, а саме відтінок деніму завжди в моді, як і джинси. Дизайнери Guess розраховують, що такий годинник буде популярний не один рік. Тому їхнього власника ніколи не вважатимуть старомодним. Отже, про пару. Годинник для жінки повторює поєднання чоловічої моделі синій плюс рожеве золото. Форма корпусу та його оздоблення ідентичні, з тією лише різницею, що на жіночій моделі є інкрустація. Прямокутні камені Сваровські заповнюють рельєфи її корпусу. А на чоловічому годиннику сам рельєф служить прикрасою. До того ж одна модель – повноцінний джинсовий принт. Інша – просто насичений синій.

{{tovar=1106,1477}}

Якою має бути пара, що носить подібний годинник? Відповідь – вільною. Сміливі, молоді та відкриті до всього нового. Їм весело разом, але й погуляти з галасливою компанією вони не проти. Ураган емоцій та пристрастей – все це про них. Вони, як і їх годинник різні, але знайти один в одному щось єдине не складе труднощів.

Парний годинник - чудова ідея для подарунка

По-перше, такий подарунок дуже вигідний. Якщо ви даруєте годинник своїй половинці, то й самі отримуєте частину подарунка. А виглядає ой як мило!))) І не обов'язково дарувати такий презент лише закоханим. Це гарний вибір і для заміжньої пари на їхній ювілей чи пам'ятну подію. Парний годинник – оригінальний подарунок на весілля. Подаруйте їх молодятам. Такий жест буде гідно оцінений. До речі, не обов'язково зациклюватись на парах закоханих. Даруйте годинник друзям і навіть батькам. Тим, із ким хочете відзначити свої особливі стосунки.

PS: Для особливо забобонних

Ви боїтеся дарувати годинник? Погана прикмета? З цим можна впоратися. Всі хитрощі та хитрощі від забобонів у нашій статті – Чи можна дарувати годинник?