Чому варто купити годинник Guess

Годинник - це аксесуар, який може багато розповісти про власника. Якісний хронометр говорить про смак, статус, достаток. Сьогодні аксесуар - це і спосіб самовиразитися, адже дизайнерських рішень стало ще більше. Фірмовий годинник Guess — це тандем класики та сучасності, шику та бунтарства, свободи та стилю.

 

Годинник від Guess: переваги

 

Хронометри відомого мультибренду відрізняються високою якістю. Використовуються японські та швейцарські механізми, до створення дизайну залучають найкращих фахівців фешн-індустрії. У бренду є концепція: удосконалюй повсякденне, але зберігай різноманітність.

 

Годинник Гесс зайняв нішу між класичними преміум брендами та фешн-аксесуарами. У колекціях є класичні варіанти, які випускають із 1984 року, сучасні лінійки та вінтажна колекція, присвячена обіграванню фірмового логотипу.

 

Чому варто вибрати Гесс:

 

1. Хороша якість виконання: використовуються точні механізми, мінеральне скло для захисту циферблату, надійні ремінці.

2. Кожен годинник має власний показник водонепроникності.

3. Різноманітність дизайну.

4. Ціновий сегмент від бюджетного до люксу.

 

Guess співпрацюють зі Swarovski, тому на годиннику є оригінальні елементи. Хронометри від Гесса можуть бути функціональними: показувати дату, день тижня. Кожен годинник — це витвір мистецтва в мініатюрі. Незважаючи на тривале перебування на ринку, бренд прагне модних тенденцій, випускаючи молодіжні колекції. Вони завжди непередбачувані та не схожі на інші.

 

Придбати оригінальний годинник Guess ви можете у нашому інтернет-магазині Timebar. Пропонуємо великий вибір колекцій, паспорт та сертифікат справжності. Запрошуємо в каталог магазину, де ви знайдете різні моделі годинників за приємними цінами.

 

Поделиться статьей: