Шик, блиск, краса годинникового аксесуара

Годинник з камінням для особливого приводу та без

Годинник з камінням для особливого приводу та без

              

Жінки люблять блиск, а чоловіки блискучих жінок. Для всіх годинникових виробників щороку випускають все нові і нові моделі наручного годинника з камінням. Сьогодні такий годинник підходить не тільки для вечірніх побачень та важливих святкових подій. Камінням знайшлося місце і на повсякденних моделях. Щоправда, у скромнішому виконанні. Отже, який же буває годинник з камінням? Що це за каміння? І як їх носити?

Годинник jewellery - аксесуар для особливого випадку

Наручний годинник типу «jewellery» - це справжня прикраса. Такий аксесуар можна з упевненістю носити у тандемі з вечірньою або коктейльною сукнею. Також добре вони виглядають і з костюмами. Головне, щоб весь образ був ошатним, а не буденним. Характерна особливість такого годинника – велика кількість декору. І тут на першому місці у виробників стоїть інкрустація камінням. Чарівний блиск від граней цих каменів можна побачити і на корпусі, і на браслеті, і на циферблаті. Моделі є найрізноманітніші: помпезні та розкішні з розсипом кристалів або скромні та елегантні з точковою окрасою однієї деталі. У будь-якому випадку власник такого годинника може розраховувати на увагу. Магнетизм від блискучого каміння зробить свою справу.

Наручний годинник з камінням на кожен день

Годинникові бренди не хочуть обмежувати своїх покупців. Сьогодні можна купити наручний годинник з камінням і в повсякденному варіанті, щоб носити його кожен день. Кому не хочеться привнести у звичайний робочий день трохи свята? Такі моделі мають бути прикрашені в міру. Невеликі за розміром камені та в невеликій кількості. При цьому стиль аксесуара також не обмежується. Це може бути годинник не тільки класичні, а й спортивні моделі.

 

У чому сіль чи як визначити цінність моделі?

Насамперед важлива кількість. Чим більше каміння, тим цінніший годинник. Не менше впливає на ціну розмір чи вага. Дивіться також на ограновування і навіть полірування кристала. Найважливіше, звісно, матеріал. Ніхто не зрівняється з найкращими друзями дівчат – діамантами. Такий годинник – справжній твір ювелірного мистецтва. Їх виготовляють всесвітньо відомі марки Chopard, Cartier та інші. І стоять вони відповідно.

Створюються і бюджетніші моделі. Звичайно, вони не усипані великими діамантами. Їх прикрашають від 4 до 10 мініатюрних камінчиків невеликої ваги. Але чарівний блиск є і в цього годинника. Тому дозволити собі таку магію таки можна. Подібні є у годинникових брендів РФС та Skagen:

{{tovar=1431,1715,1432}}

 

Як більш демократичний матеріал для інкрустації годинникарі використовують – цирконій. Він різноманітний в ограновуванні та кольорі. До того ж, це природний, а не штучний камінь.

Велику популярність набули камені або як їх ще називають кристали. Вони стоять на першому місці, як у виробників, так і у покупців за свою особливу красу, відмінну якість та доступну ціну. Про це розповім детальніше…

Наручний годинник з кристалами в чому секрет цього каміння?

Сама технологія виробництва каміння створена однойменною компанією ще у 19 столітті. І з того часу тільки й робить, що вдосконалюється. Ніхто у світі не досяг більшої подібності з алмазами. Ці камені найбільш точно відображають діамантове огранювання. Вони мають однакові верхні грані. А кількість бічних – 14. Найбільша серед виробників страз. Але хитрість у цьому, що ці бічні грані різні: 7 їх широкі, інші 7 вузькі. Саме це збільшує світловіддзеркалення і гарантує цей чарівний блиск. На кристалах немає відколів, вони ідеально прозорі.

Ще одна особливість – полірування. Фахівці Сваровські полірують усі грані та роблять їх максимально чіткими. На звороті кожного кристала є підкладка із сріблястого матеріалу із дзеркальним ефектом. Це додатково посилює гру світла та дає каменям яскравий блиск. Є ще безліч хитрощів та технологічних ноу-хау, які роблять лідером модної індустрії. Головне, що треба знати: краще за стрази поки не зробили. Саме тому годинникові бренди у 90% своїх моделей використовують. Це гарантує їх покупцям якість, хорошу ціну та дорогоцінний блиск.

Подивіться, як вдало марки інкрустують свої моделі. Такий годинник шикарно змориться на руці.

{{tovar=1881,1289,2022}}

 

Важливо знати!

Кристали в годиннику не тільки прикраса. Як стверджують фен-шуй спеціалісти. Ці блискучі камінці акумулюють позитивну енергію та приваблюють удачу. А значить, годинник з камінням стане не тільки вдалим особистим придбанням, а й гарний як подарунок.