Годинник на силіконовому ремінці

5 причин купити собі такі

5 причин купити собі такі

Ви здивуєтеся яким різним може бути силікон. Ремінці з цього матеріалу мають широкий спектр кольорів та фактур. Наручний годинник із силіконовими елементами – це не обов'язково спортивний стиль. Сьогодні дизайнери годинникових брендів застосовують силікон у різних стилістичних моделях. І навіть у класиці. На годинниковому ринку цей продукт порівняно недавно. А його популярність зростає з кожним днем. І не лише серед молоді, а й у більш представницькому класі є люди, які бажають носити такий годинник. Успіх криється в 5 основних супервластивості матеріалу. Давайте розглянемо, чим же він такий гарний?
 
 

Причина №1: супервластивість – еластичність

Ремінець із силікону ідеально лягатиме на вашу руку. Він не розтягнеться і не змінить форми при тривалому носінні. Ще один плюс – його легко коригувати під потрібний розмір. Якщо ви випадково зачепите годинами про щось, ремінець не порветься. Знову ж таки завдяки своїй чарівній тягучості. Ця властивість продовжує термін служби вашого годинника.

Причина №2: супервластивість – водостійкість

Такий ремінець з легкістю відштовхує воду та будь-які інші рідини. Саме тому силікон так часто використовують у спортивному наручному годиннику для любителів дайвінгу та активних тренувань. Хоча і в повсякденному житті ця властивість врятує ваш годинник від небажаного потрапляння вологи. Наприклад, якщо ви потрапили під дощ або сильно спітніли. Ця ж властивість дозволяє легко доглядати за улюбленим годинником. Випадково капнули на ремінець кави? Чи залишився слід від кулькової ручки? Не біда. Плями в силікон не вбираються. Будь-які забруднення легко усунути за допомогою вологої серветки або теплою мильною водою.

Причина №3: супервластивість – комфортність

Годинник на силіконовому ремінці незвично легкий. Вони практично не відчуваються на руці. Сам матеріал приємний на дотик і не викликає пітливості. У теплу пору року носити їх також зручно. Як тільки ви одягнете їх, знімати не захочете.

Причина №4: супервластивість - гіпоалергенність

Якісний силікон нешкідливий. Він не викликає алергії. Люди схильні до неї можуть не боятися носити подібні моделі наручного годинника. Ніякого почервоніння, печіння та сверблячки не буде.

 

Причина №5: супервластивість - безмежна різноманітність

Дизайн годинника з силіконовими елементами – це буйство фарб і форм. Силікон трансформують у все, що завгодно. Доступний будь-який колір: від ненової фуксії до відтінку свіжої м'яти. Тиснення під шкіру та малюнок машинних шин, візерунки, плетіння ланок та ідеально рівна поверхня – все це лише малий список можливостей цього матеріалу. Дизайнери сміливо експериментують із ним. Моделі для спорту, офісу та вечірок. Годинник для молоді чи солідних управлінців – усюди можна зустріти силіконовий елемент. І це виглядає доречно. Так як цього вимагає заданий стиль. Деякі моделі доповнюють стразами або камінням, деякі комбінують із металевими вставками та іншими матеріалами. Тому сказати, що це мені не підходить, просто неможливо. Ви обов'язково знайдете те, що до вподоби саме вам.

 

Супермоделі від інтернет-магазину Timebar

{{tovar=1676,1494,1557}}

 

 

 

Поделиться статьей: