Жіночий годинник Гесс: колекції американського бренду в Timebar

Жіночі хронометри Guess представлені кількома колекціями в різних цінових сегментах. У нашому інтернет-магазині ви можете вибрати із сотень моделей саме ту, що підкреслить ваш статус та уподобання.

 

Асортимент жіночих годинників

 

Лінійки годинників для жінок представлені колекціями:

 

  • Ladies Sport – годинник на силіконовому ремінці з циферблатом зі сталі та покриттям PVD rose gold. Універсальна модель, що підходить на кожен день. Спортивний стиль поєднується із шиком.

 

  • Ladies Trend. Лінійка яскравих хронометрів, де втілилися сучасні тренди. Кольорові рішення у дизайні, у тому числі обігравання логотипу бренду. Є й класичні моделі у поєднанні золотого циферблату та чорного ремінця.

 

  • Fashion. Колекція для модних жінок, які не бояться експериментувати із аксесуарами. Оздоблення стразами, золоте покриття, ремінці незвичайних кольорів: рожеві, білі, срібні.

 

  • Ladies Dress. Хронометри цієї колекції можна назвати майже класичними: металевий ремінець в одному стилі з циферблатом. Дорогий дизайн та складний кварцовий механізм. Рекомендуємо Ladies Dress сильним та впевненим у собі жінкам, які хочуть підкреслити саме ці якості у своєму характері.

 

  • Dress Steel. Чуттєвість і сила: ремінець годинника стилізований під ланцюг з великими ланками. Циферблат геометричні форми з мінімальним дизайном.

 

У нас ви знайдете годинник Guess золоті жіночі, хронометри на тканинному та силіконовому ремінцях, ремінцях зі сталі. Кожен із видів має свої переваги та недоліки, але всі вони виконані однаково якісно.

 

Де придбати годинники Guess жіночі: офіційний сайт магазину Timebar

 

У нас тільки оригінальні годинники від всесвітньо відомих брендів зі Швейцарії, Японії, Італії та США. Кожна модель комплектується паспортом, сертифікатом та гарантією. Пропонуємо великий вибір годинників Guess жіночих за приємною ціною. В асортименті моделі бюджетного та дорогого сегментів.

 

У нас є годинник Guess з силіконовим ремінцем, тканинним, металевим, з покриттям та без. Хронометри бренду Guess мають захисне покриття циферблату, яке запобігає попаданню пилу та бруду. У характеристиках товару ви отримаєте повну інформацію про виріб: матеріал, назву колекції, дорогоцінні елементи та ступінь водонепроникності.

 

В інтернет-магазині Timebar ви точно знайдете годинник, який відобразить ваш характер та уподобання. Гарантуємо якісний сервіс, зручні варіанти оплати та швидку доставку. Підпишіться на розсилку — і отримуйте інформацію про знижки та акції на 7 днів раніше!