Кращі ідеї подарунків – 2022: брендовий годинник від наймодніших виробників

Найкращі ідеї подарунків – 2022: офіційний сайт постачальника TimeBar

 

Наближається Новий 2022 рік і, як завжди, постає питання про подарунки. З одного боку, вибір зараз дуже великий, а з іншого - у багатьох людей майже все є. Річ має бути обрана з душею, а ще краще – із змістом. У цьому плані на перше місце виходить годинник. Це символ часу та швидкоплинності нашого життя, натяк на те, що треба цінувати щохвилини. Такий подарунок завжди буде доречним. Головне – придбати якісну модель від відомого бренду, наприклад, купити годинник Guess, GC або CLAUDE BERNARD, який прослужить довгий час і нагадуватиме власнику про вас.

https://luxshopping.vn/Uploads/News/guess-womens-interchangeable-leather-41mm.jpg

Чому годинник – гарний подарунок

Останнім часом годинник відійшов на другий план, оскільки люди вже звикли дивитися на екрани смартфонів, щоб дізнатися про час. Однак якщо уважно придивитися до медійних осіб, цей аксесуар можна помітити на руці майже у кожного. Брендовий годинник – це частина іміджу.

Годинник додає комфорту в повсякденному житті. Якщо телефон треба діставати і вмикати, то маючи годинник достатньо підняти руку і подивитися на них.

Ну і, звичайно, годинник - стильний аксесуар, який доповнює образ.

Як вибрати наручний годинник

Правильно вибраний аксесуар – дуже гарний подарунок, здатний підкреслити чоловічу впевненість чи жіночу привабливість. При покупці треба враховувати кілька факторів:

  • механізм;

  • матеріал скла, корпусу та ремінця (браслету);

  • рівень вологозахисту;

  • додаткові функції. 

Великий асортимент моделей представлений компаніями Guess, GC, Claude Bernard. У каталогах можна обрати та купити чоловічі та жіночі годинники на будь-який смак.

Популярні моделі жіночого годинника

У подарунок жінці, яка не пропускає пробіжку або спортзалу, можна купити жіночий годинник GUESS W0443L4 або W1156L2 з колекції Sport Steel. Сталеві корпуси та браслети прикрашені покриттям Rose Gold та камінням. На час вказують золоті індекси. На міні-циферблатах можна переглянути дату та день тижня. Годинник стійкий до механічних впливів, тому що має високоміцне скло. Втратити такий подарунок неможливо завдяки спеціальній застібці.

Любителькам лаконічного стилю сподобається модель GUESS W1313L1 із колекції Ladies Dress. Їх виділяє діамант на циферблаті та браслет із метеликом-фіксатором. Годинники захищені від бризок під час дощу та ударів.

Класичний стиль завжди у моді. Його представляють годинник:

Моделі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі та прикрашені кристалами. Корпуси та ремінці гармонійно поєднуються один з одним.

Жінкам, які віддають перевагу космічних мотивів, сподобається годинник GUESS GW0113L2 з колекції Ladies Dress. Принт, що відповідає тематиці, прикрашає аналоговий циферблат.

Багато жінок обирають якісний годинник зі швейцарським кварцовим механізмом. Щоб догодити винуватці урочистості, можна купити годинник 33 Elements від GC, представлений кількома моделями із сапфіровим склом. Найбільш популярна модель 331731,підкреслює бізнес-леді ділового стилю.

Годинники від швейцарського бренду Claude Bernard – це поєднання надійності та величності. Вони здатні прикрасити та доповнити будь-який образ. Як додаткову функцію в них встановлений хронограф.

Що подобається сучасним чоловікам

Насамперед чоловіків приваблює швейцарська точність та респектабельність. Багато хто з них хоче купити годинник Клод Бернар з колекції Classic Automatic Open Heart, що має оригінальний дизайн «скелетон» і механіку з підзаводом.

Також зараз багато хто вважає за краще купити годинник з хронографом:

Не залишається осторонь і спортивний стиль, представлений моделями Guess:

Всі чоловічі годинники мають стильне оформлення, високоміцні корпуси, надійний захист від води, вологи та пилу.

Який з цих годин ви б не вибрали, вони точно стануть чудовим подарунком, який запам'ятається надовго.

 

Sale - 20%
10 600 8 480
Sale - 20%
Sale - 20%
15 990 12 792
Sale - 20%
Sale - 20%
14 850 11 880
Sale - 20%