Модний наручний годинник: 5 головних тенденцій 2019 року

Як грамотно вибрати наймодніший годинник у новому році

 

Детальний огляд трендів нового сезону

 

Годинник на руку – невід'ємний атрибут образу як чоловіків, так і жінок. Немає обмежень навіть за віком. Витончений аксесуар дозволить підкреслити індивідуальність, відчуття стилю. Наймодніший годинник у 2019 також підтвердить, що ви стежите за новими трендами. Головне – зробити правильний вибір. Для закоренілих стиляг представимо популярні напрямки та дизайни. Розкажемо про різні хитрощі сучасних брендів, які використовуються при створенні практичної прикраси на руку у 2019 році.
 

Тренд №1: світлий циферблат


Модний наручний годинник зі світлим циферблатом гармонійно поєднується з монохромним ансамблем в одязі. Вони стануть вдалим акцентом на тлі чорного або ефектно підкреслять ніжний світлий образ. Це ідеальний варіант для ділового стилю або правильне доповнення до образу офіційної урочистості. Хоча із повсякденним одягом світлий циферблат поєднується не менш вдало.
 
Как выбрать модные часы в этом сезоне?
Якщо модний наручний чоловічий годинник раніше асоціювався переважно з темними відтінками, то сьогодні світлий циферблат – це вибір не лише представниць прекрасної статі. Особливо, якщо модель масивна та оснащена широким ремінцем. Такий формат підкреслить одночасно мужність чоловіків і витонченість милих дам, розмістившись на витонченому жіночому зап'ясті.

При цьому спокійний та ненав'язливий світлий відтінок не диктує строгий стиль. Приємний оку колір виглядає вишукано та легко поєднується з речами з гардеробу будь-яких відтінків. Таку ж універсальність і практичність мають хіба що годинник з синім циферблатом.
Sale - 50%
11 570 5 785
Sale - 50%

Тренд № 2: синій наручний годинник – нова класика


 
Наступний сезон диктує нові правила. До невмираючої класики приєднався синій наручний годинник. Серед перших, хто підхопив модну тенденцію, чільне місце посіли дизайнери бренду GUESS. Творці створили тематичну колекцію у стилі casual у відповідному кольорі. Оригінальне забарвлення та модний дизайн виглядають нетривіально та свіжо – те, що потрібно сучасним модникам.

 
Синий циферблат - новый тренд в наручных часах

Для нового тренду характерно те, що в синьому кольорі виконується як один елемент аксесуара (циферблат, ремінець, оздоблення або корпус), так і всі деталі виробу одночасно. Першість тримає чоловічий годинник із синім циферблатом. При цьому абсолютно неважливо, з чого виготовлений ремінець (шкіра, текстиль або метал).

Крім трендової новинки варто також відзначити її універсальність. Не дарма дизайнери сьогодні порівнюють синій із класичним чорним. Його легко поєднувати з будь-якими іншими відтінками одягу. Тим більше в лінійках брендових моделей є і класичний, і спортивний годинник з великими або мініатюрними циферблатами, так що кожен зможе знайти свій аксесуар.

Одягти чоловічий або жіночий годинник з синім циферблатом можна під будь-який ансамбль: діловий або повсякденний. У першому випадку благородний колір аксесуара підкреслить будь-який класичний костюм, додасть образу респектабельності, у другому – стане ідеальним доповненням до улюблених джинсів. При цьому ділові люди зможуть урізноманітнити та пом'якшити суворий імідж, не порушуючи гармонії свого стилю.

Сині модні годинники в 2019 році відрізняються лаконічним дизайном і елегантністю в оформленні. Нова класика для жінок також може бути майстерно прикрашена коштовним камінням.
Sale - 50%
10 830 5 415
Sale - 50%
Sale - 50%
9 840 4 920
Sale - 50%
Sale - 50%
9 350 4 675
Sale - 50%

Тренд № 3: наручний годинник bi-color


Лаконічну класику урізноманітнить у новому році тренд bi-color. Суть нововведення полягає у використанні дизайнерами одночасно двох основних відтінків в обробці корпусу або оформленні ремінця. Так, якщо годинник є ювелірним виробом і при їх виготовленні застосовують дорогоцінні метали, то майстри в обробці корпусу рівноправно поєднують сплави білого та жовтого кольору. Не менш популярна комбінація білого та рожевого золота при оздобленні браслета наручної прикраси.

У лінійках цього сезону представлені неймовірні поєднання. Наприклад, модний годинник у 2019 може мати червоно-чорний ремінець або біло-синій циферблат. І таких комбінацій безліч.
Наручные часы bi-color - тренд 2019
Серед найбільш популярних у новому сезоні відтінків зустрічаються:
  • небесно-блакитний;
  • бірюза;
  • фуксія;
  • кораловий;
  • ніжно салатовий;
  • яскраво жовтий;
  • помаранчевий.
Любителям металевої оправи дизайнери також підготували чимало новинок з урахуванням нового тренду. Єдине обмеження класичних аксесуарів – менший вибір тонів.

В ідеалі модний молодіжний наручний годинник для дівчини або хлопця в стилі bi-color варто поєднувати з ансамблем, виконаним в одному з квітів, що присутні в оформленні.
Sale - 16%
12 850 10 922
Sale - 16%
Sale - 50%
18 450 9 225
Sale - 50%
Sale - 50%
11 570 5 785
Sale - 50%

Тренд № 4: наручний годинник з ремінцями NATO


Не менш швидко набирає обертів у новому сезоні тренд «мілітарі». Головним козирем таких колекцій стали ремінці NATO, виготовлені із міцного нейлону. Згідно з однією з фешн-легенд, перший сплеск популярності «натовських» ремінців стався в 1964 році, а трендсеттером став, важко повірити, Бонд, Джеймс Бонд! Саме на такому кріпленні був годинник на зап'ясті чарівного Шона Коннері в епізоді Goldfinger.

Але, навіть не зважаючи на моду, констатуємо: така деталь вигідно відрізняється від шкіряного аналога такими особливостями:
  • водостійкістю (не розмокають, не деформуються під дією вологи та швидко висихають);
  • високою міцністю (не рвуться та не перетираються);
  • екологічністю (використання синтетики – прямий захист тварин);
  • відсутністю окремих кріплень, що ліквідує «слабке місце» ремінця.
 
Часы с ремешками Нато: тренд 2019
Саме через ці переваги купити ремінці NATO варто не лише військовим. Вони ідеально підходять також туристам і затятим мандрівникам. Пропонуємо такий годинник використовувати як відмінний додаток до спортивного, міського стилю та для образу «мілітарі».

Природа колосального успіху нового (вірніше давно забутого старого) тренда ховається в головній гідності аксесуара – зручності та надійності ременя. Ви зможете міцно зафіксувати його на руці, не натираючи шкіру, і легко регулювати за розміром.

Сучасні виробники годинників пропонують модникам моделі різної цінової категорії та великий вибір кольорів.

Тренд №5: мінімалізм


Останній за перерахуванням, але ніяк не за популярністю тренд – мінімалізм. Наручний годинник у стилі «мінімалізм» оформлений просто і лаконічно, без надмірності в декорі. Це стосується як чоловічих, так і жіночих моделей. Немає звичного багатьом пафосу і дивовижного розсипу каміння.

Годинник у стилі мінімалізму – це однотонний циферблат зі стрілками. Відсутні накручені «примочки»: крокоміри, додаткові функціональні кнопки та інші сучасні показники високих технологій. З декору виділяється лише оригінальний напис бренду чи логотип компанії-виробника.
 
Часы в стиле минимализм - тренд нового сезона

Головний плюс таких моделей – універсальність. Ви зможете однаково легко вписати їх у будь-який образ – діловий чи молодіжний. При цьому наймодніший наручний годинник у стилі мінімалізму за зовнішньою простотою приховує невимовний шик і елегантність.
Від того, які аксесуари ви використовуєте, залежить багато чого. Це формує уявлення оточуючих про вираз стилю та особисті переваги власника прикраси.

Тому, вибираючи аксесуар, думайте не тільки про те, який наручний годинник модний цього сезону. Враховуйте власний стиль та спосіб самовираження.
У 2019 році модний наручний годинник для дівчини легко задовольнить будь-які запити модниці, а трендові моделі для стиляг дозволять залишатися мужніми. Адже сьогодні цей атрибут – це не тільки предмет для визначення точного часу (благо смартфони і не можуть). Це швидше за дорогий аксесуар, без якого вже не можуть обійтися fashion-послідовники.

Підсумовуючи докладний огляд новинок наступного сезону, робимо висновок – вибір моделей не тільки великий, а й максимально різноманітний. Тому, щоб залишитися на гребені хвилі, не заганяйте себе в жорсткі рамки. Краще підбирайте модну новинку під свій стиль та улюблений образ.
Sale - 50%
6 250 3 125
Sale - 50%
Sale - 50%
7 140 3 570
Sale - 50%