Наручний годинник зі світу моди

Навіщо купувати fashion годинник?

Навіщо купувати fashion годинник?

На сьогоднішній день наручний годинник вже не є звичайним аксесуаром для стеження за часом. У сучасному світі годинник – це, перш за все, показник добробуту та успішності його власника. Саме тому мода на годинник також не постійна, як і на одяг. Щороку у світ виходять нові колекції модного годинника, виконаного в оригінальних стилях і з різноманітним дизайном. У цій статті ми постараємося розібратися, що ж собою є наручний fashion годинник, чим він відрізняється від інших моделей, і які у них переваги.

Що таке fashion годинник?

Як саме поняття годинник fashion з'явився порівняно недавно. Цілком природно, що, судячи з назви, він має безпосереднє відношення до світу моди. Адже ні для кого не є секретом, що брендові речі завжди асоціюються з якістю.

На сьогоднішній день відомі будинки моди, такі як Cavalli, Moschino, John Galliano, GUESS, Miss Sixty випускають не лише колекції одягу чи взуття, але й аксесуари, включаючи наручний годинник. Модний годинник вже помітно потіснив звичайні моделі навіть найвідоміших годинникових виробників, адже такі фешн годинник є не простим предметом, а стильним, по-справжньому модним аксесуаром.

Чим відрізняється годинник fashion (фешн) від інших?
Фешн годинник – це не просто годинник із нанесеним логотипом іменитого модного будинку. Такий аксесуар – це, перш за все, яскравий та незвичайний дизайн із використанням цікавих матеріалів. Дизайнери бренду при створенні годинника приділяють особливу увагу браслету, корпусу, циферблату і навіть стрілкам. Адже погодьтеся, годинник, прикрашений дорогоцінним камінням або стразами, виконаний у яскравих кольорах, відразу привернуть увагу до себе, а відповідно, і до свого власника. Особливо це стосується жіночих fashion годинників - від такого пишноти відразу ж хочеться придбати такі годинники, щоб вони доповнювали імідж. До того ж цей аксесуар забезпечений і цілком прийнятною вартістю. Саме тому, представниці слабкої статі без жалю набувають нових моделей модного годинника, актуального в даному сезоні, або ж купують кілька варіантів, які поєднуються з різними вбраннями.

 

Переваги наручного годинника модних брендів

Незважаючи на збільшення виробництва сучасних гаджетів, годинник, як і раніше, займає провідні позиції. Адже на сьогоднішній день саме фешн годинник є не лише інструментом для визначення часу, а й стильним аксесуаром, який вказує на статус свого власника. У чому їх переваги перед іншими модними світовими брендами?

Відповідь проста:

- Вартість. Жіночі fashion годинники, так само, як і чоловічі моделі, відрізняються своєю доступною ціною. Адже ні для кого не секрет, що МОДА – дама не постійна, а оскільки, не кожен може дозволити собі набувати щосезону дорогого брендового годинника, і був створений фешн годинник.

 

-Оригінальний дизайн. Модні бренди можуть дозволити собі найнеймовірніші експерименти зі стилем і дизайном нових моделей годинників. Інкрустація, різні плетіння, підвіски і яскраві кольори, що кричать. Хоча у них можна знайти і новий формат класики та мінімалізму. Моделі жіночих fashion годинників можуть бути найрізноманітнішими - чим і підкуповують жінок.

 

- Широкий асортимент. Завдяки різноманітності моделей модного годинника сьогодні кожен покупець знайде свою модель, яка буде точно відповідати саме його запитам, будь він прихильник епатажу або прихильник строгого стилю. Саме тому, фешн годинник стає все більш популярним, адже він дозволяє не тільки віддати данину моді, але і при цьому зберегти особисту неповторність і індивідуальний стиль.

TIMEBAR рекомендує ТОП-3 наручних FASHION годинників

{{tovar=1983,1570,1063}}